Mark Hadlow 0 let


Mark Hadlow se narodil roku 1957 na Novém Zélandě, místě natáčení trilogie Pána prstenů, které jej taktéž vtáhlo do světa Středozemě v dobrodružství Bilba Pytlíka. Je to herec, komik, zpěvák, spisovatel a producent z Nového Zélandu. Svou první významnou roli dostal až ve dvaceti dvou letech, ačkoliv se herectví věnoval již delší čas a měl mnohačetné zkušenosti z hraní.

Pravdou ovšem zůstává, že na svou velkou roli si musel počkat ještě pěkně dlouho. Bylo tomu roku 2005 ve volném remaku slavného snímku King Kong, kde si zahrál Harryho, kabaretního, poněkud ráznějšího herce.

Dnes se těší popularitě především díky filmům z prostředí Středozemě mapující příběh jednoho z nejslavnějších hobbitů z celého Hobitína a dokonce i Kraje Bilba Pytlíka, kde si zahrál jednoho z trpaslíků Thorinovy družiny, Doriho.


7.3.2024
Nový Zéland
Mark Hadlow csfd

Deep WaterDarkest LightThe Adventures of Sleepy the Magical Bear: The MovieSmrtelné strojeHobit: Bitva pěti armádHobit: Šmakova dračí poušťHobit: Neočekávaná cestaLast of the LivingKing KongBonjour TimothyJesus Christ Superstar: Special Collector's EditionAbsent Without LeaveMeet the FeeblesJust Me and MarioConstancePoslední pirátBitevní kamionThe ScarecrowDivné chováníBeyond Reasonable DoubtVraždy v BrokenwooduDarwin and NewtsWilly NillyVšeumělXenaBilly T James Show, TheDěti z Kouřové horyPříběh Percivala PiltseRonnie GrimbleRencontres de cinémaWhat Now?


Aktualizace osobnostního profilu Mark Hadlow: 7.3. 2024 19:41