Cas Anvar


Kanadský herec Cas Anvar se narodil v městě Regina v provincii Saskatchewan a poté vyrůstal v Montrealu v Quebecu. Jeho rodina pochází z Íránu a předky má rovněž v Indii nebo Libanonu, díky tomu se tak mimo angličtiny a francouzštiny domluví ještě persky a částečně také arabsky a hindsky.

Po škole se začal objevovat v povětšinou amerických filmech a seriálech, a větší role přišla až roku 2003 s celovečerním snímkem Jak nezískat Pulitzera z prostředí americké politické žurnalistiky. Cas se zde objevil vedle hvězd jako Hayden Christensen, Peter Sarsgaard nebo Chloe Sevigny a film byl dokonce nominován na Zlatý glóbus. O rok později si zahrál malou roličku ve Spielbergově divácky úspěšném komediálním dramatu Terminál.

Na další větší příležitost na velkém plátně si počkal až do roku 2011, kdy se objevil v mysteriózním Zdrojovém kódu režiséra Duncana Jonese. V roce 2012 si zahrál opět s hereckými esy jako Ben Affleck, Alan Arkin nebo Bryan Cranston v dramatu Argo, které získalo několik ocenění a sklidilo i velký úspěch u diváků.

Poté se objevil po boku Naomi Watts v životopisném snímku Diana v roli Dodiho Fayeda, partnera Lady Di. Film ale nebyl navzdory očekáváním přijat pozitivně u diváků ani kritiků. V roce 2015 jsme ho mohli vidět v roli Dr. Mittala v oscarovém dramatu Pokoj, opět vedle hollywoodských hvězd jako Brie larson nebo William H. Macy. Ve stejném roce se objevil také v nepříliš úspěšném hororu The Vatican Tapes nebo v komediálním dramatu Miss India America z prostředí indické komunity v USA.

Cas Anvar csfd

Doin' ItGwen Shamblin: Starving for SalvationAgentka v utajeníBatman vs. Teenage Mutant Ninja TurtlesDraupadi UnleashedThe LieNobilityAmerická Miss IndiaRoomThe Vatican TapesFallBaby SellersDianaÚnos Air Force OneArgoThe Son of an Afghan FarmerÚnosPočátek Země NezeměZdrojový kódThe PhantomTransformers: Pomsta poraženýchDoktor Jekyll a pan HydeKat: Válečná zónaBackyards & BulletsBanální prohlídkaSměr smrtZločiny z vášněFalešné slibyTerminálComment ma mère accoucha de moi durant sa ménopauseJak nezískat PulitzeraJinnah - On Crime: White Knight, Black WidowProud časuAgent of InfluenceDokonalá pastSpasitelStroj rajské pohodyKauza smrtiSkrytá agendaZnamení čtyřSeducing MaaryaZávod s časemMarco PoloPodnájemPsychopatOpravář na všechnoPomsta jestřábaSama na láskuVšechno za životV zajetí zlaExpanzeFBI: InternationalCardinal


Aktualizace osobnostního profilu Cas Anvar: 7.3. 2024 22:01