Jason London 51 let


Narodil se Debbie London, která se se svým manželem rozešla ještě před Jasonovým narozením, jako jedno z pěti dětí. Jeho mladší sestra, Dedra London, zemřela v roce 1992 při automobilové nehodě, bylo jí tehdy 16 let. V Roce 1996 byl označen časopisem People jako jeden z 50 nejpřitažlivějších mužů. Ve 24 letech se jemu a jeho ženě Charlie Spradling narodila dcera.

Do budoucnosti má naplánováno natáčení komedie Throwing Stars, tak se nechme překvapit, jestli se z nenápadného herce nevyklube celebrita i mimo Ameriku.


7.11.1972
San Diego, California, USA
Jason London csfd

A Family's FuryMurder at Hollow CreekBlood HarvestHalf Dead FredThe Martini ShotHunt ClubMerry Ex-MasUtopeni v tajemstvíchLove Is on the AirMr. BirthdayWeekend WarriorsHorse Camp: A Love TailCecilFull CountMarriage KillerRychlá hraAmanda and the FoxFury of the Fist and the Golden FleeceGet Married or DieThe Christmas ContractThe Second Coming of ChristUrban CountryAfter School SpecialBrandedDo I Say I Do?Hostage XMississippi River SharksSafeTajemství nociTexaský bordelThe Horse DancerAs Far as the Eye Can SeeDam SharksMy First MiracleA Perfect VacationWiener Dog InternationalsZombie SharkRoswell FMUntoldAvariceWiener Dog NationalsAccidental Missionary, TheFatal CallNight of Nightmares, ASmitty - nejlepší přítel51CorneredSnow BeastThe LampTomorrow's EndVyvolávač bleskůBlack Belle, TheMask MakerTeroristický experimentThe Putt Putt SyndromeVlčí přízrakMěj se dobřeSuturesThe Devil's TombZlaté Vánoce


Aktualizace osobnostního profilu Jason London: 21.2. 2024 15:35