Václav Postránecký (1943 - 2019)


Narodil se 8. 9. 1943 v Praze. Vyučil se zámečníkem. Účinkoval ve Slováckém divadle, později v brněnském Státním divadle. V letech 1969 -1978 byl členem Mestských divadel pražských. Potom vstoupil mezi členy Národního divadla.

V roce 1996 režíroval V. Postránecký televizní horor TRAVIS, kde si zahrál F. Němec, J. Tvrzníková nebo Josef Somr. V roce 2006 si zahrál ve filmu RO(C)K PODVRAŤÁKŮ.


8.9.1943
Praha, Protektorát Čechy a Morava
7.5.2019
Říčany, Praha-východ, Středočeský kraj, Česko
Václav Postránecký csfd

3BobuleKdyž draka bolí hlavaTen, kdo tě milovalBajkeřiBezva ženská na krkuStrašidlaPřijde letos Ježíšek?Čtyřlístek ve službách králeDvanáct měsíčkůHranařiKuky se vrací2BobuleKlub osamělých srdcíLíbáš jako BůhPeklo s princeznouVeni, vidi, viciBobuleHodina klavíruKdo hledá, najdeMuž a stínJak se krotí krokodýliRo(c)k podvraťákůSlečna GuruBoháč a chudákVšichni musí zemřítBankrotářiFalešné obviněníBrouk v hlavěManželka Ronalda SheldonaMuž, který vycházel z hrobuO víle ArnoštceKašpárkovy rolničkyNebát se a nakrástOrtelPaní Piperová zasahujePolojasnoZakletý vrchAtentát na ministra financíRomeo, Julie a tmaKonto separatoBubáci pro všední denGenerál EliášGenerálka Jeho VeličenstvaKeanKníže VáclavKulihrášek a zakletá princeznaMalostranské humoreskyZelňačkaZlatník OndraAndělské očiJak zabít McCarthyhoMisieZlaté hejnoMistr KampanusTisíc a jedna nocO myrtové panněStyď se, nebožtíku!Černí baroniŠťastlivec Sulla


Aktualizace osobnostního profilu Václav Postránecký: 30.10. 2023 10:34