Adrian Paul 64 let


Tento populární herec akčních filmů se narodil 29. května 1959 ve Velké Británii. Než se stal hercem, živil se jako profesionální fotbalista a také jako manekýn. Vyzkoušel si práci choreografa a tanečníka. Herectví začal studovat v Americe. Na začátku své herecké kariéry, když jeho jméno nebylo ještě moc známé, hrál menší role v seriálech. K těm nejznámějším patří seriál DYNASTIE 2: COLBYOVÉ.

Společně si také zahráli ve filmu HIGHLANDER:ZÚČTOVÁNÍ. Scénáristé však pravděpodobně neznají předchozí tři díly. Jak si vysvětlit, že zatímco ve druhém dílu, odehrávající se v daleké budoucnosti, bojuje Connor Mc Leod proti nebezpečnému Katanovi (hraje ho Michael Ironside), v nejnovějším čtvrtém pokračování, odehrávající se v současnosti, Connor umírá.

Sice hrdinskou smrtí, ale umírá. Je také možné, že to ze strany scénáristů byl záměr, kterým se snaží vynutit další pokračování. Děj příběhu si o pokračování skutečně říká. A my, co milujeme příběhy o statečném horalovi, se budeme těšit. Kromě velké spousty filmů, které Adrian Paul natočil, hostoval také v seriálu LOVCI POKLADŮ.


29.5.1959
Londýn, England, Velká Británie
Adrian Paul csfd

WildfireThe PreyA Beautiful DistractionGliaDikaja LigaChristmas Crime StoryMiracle UndergroundThe Secrets of Emily BlairKids vs MonstersSmrtící bouřeTouched the FilmOutpost 37Zkáza PompejíČjornaja rozaAt 2:15Smrtící sestupThe ConfessionZkáza planety ZeměWar of the Worlds: GoliathVelká fuškaBrána do peklaNeuvěřitelná cesta kapitána DrakeVzpoura strojůHighlander 5Wraiths of RoanokeSéanceFantom hlubinLittle ChicagoNa život a na smrtRuské pekloAlien TrackerNemesisHackeřiX-WampČerná díraHighlander: ZúčtováníMerlin: The ReturnKonvergenceSusanin plánMrtví muži netančíVraždy modelekNápoj lásky č. 9Akce sovaMasque of the Red DeathTaneční akademie 2Poslední pomazáníShooterZbrojniceArrowProtiúderČarodějkyLovci pokladůTrackerHighlander


Aktualizace osobnostního profilu Adrian Paul: 2.11. 2023 23:16