Celeste Buckingham 28 let


Celým jménem Celeste Rizvana Buckingham je slovenská zpěvačka. Narodila se 3. května roku 1995 v Curychu ve Švýcarsku. Její matka pochází ze Švýcarska a její otec je americký lékař. Její předci ale pocházejí ze všech koutů světa. Přesto žije celý život na Slovensku, momentálně střídavě i v Nashville, USA.

Bezpochyby velmi důležité nakopnutí do pokračování v její hudební činnosti přišlo v květnu roku 2013, kdy si ji vyhlédl americký miliardář Donald Trump a rozhodl se jí věnovat, prostřednictvím svého projektu, 25 tisíc dolarů na rozjezd mezinárodní kariéry. „Byl to neskutečný zážitek. Život se mi změnil ze dne na den. Myslím, že odteď se bude díl hodně nových věcí. Jsem za to ráda nejen kvůli sobě, ale i celému našemu týmu. Je to důkaz toho, že když člověk tvrdě pracuje, dokáže opravdu hodně," řekla k tomu Buckingham.

V současnosti Celeste dál pokračuje ve své hudební kariéře. A úspěšně. V roce 2013 nazpíval další píseň s rapperem Majkem Spiritem "I Was Wrong" a též singl "Crushin' My Fairytail". V roce 2014 nazpívala píseň k Mezinárodnímu dni žen "I'm Not Sorry" a stala se porotkyní v pěvecké soutěži X Factor.


3.5.1995
Zürich, Švýcarsko
Celeste Buckingham csfd

BajkeřiLáska na vláskuMoje povstanie.skSemaforPanelákOpri sa o mňaMajk Spirit: 2020 Online TourSlovensko Advent 2019Vianočný koncert Rozhlasu a televízie Slovenska a Českého rozhlasuIn Love We TrustThe Parliament of SoulsZlatá lýraFilm o filme: Moje povstanie.skIntegrácia 2014O5 a Radeček ft. Celeste Buckingham - LOVEníSlza feat. Celeste Buckingham - Na srdciAdam Mišík, Celeste Buckingham - One LifeCeleste Buckingham - Go AwayPeter Pann ft. Celeste Buckingham & Kali - Alica z ríše divokýchSamuel Tomeček & Celeste Buckingham - ShoesCeleste Buckingham - HelloCeleste Buckingham - My Last SongVladis feat. Celeste Buckingham - Taký nejsom (Hate Song)Vladis feat. Kapitán - To sme myCeleste Buckingham - Loving YouCeleste Buckingham - UnpredictableCeleste Buckingham - I'm Not SorryCeleste Buckingham: Love in Your SoulCeleste & Carmel Buckingham - GoneCeleste Buckingham - Crushin' My FairytaleMajk Spirit & Celeste Buckingham: I Was WrongCeleste Buckingham - Never Be YouCeleste Buckingham - Nobody KnowsCeleste Buckingham: Run Run RunMajk Spirit feat. Celeste Buckingham - Ja a TyMagic ShowSOWA - Social Awards Slovakia 2022Zlatá maskaDobré srdceKoptashowMá vlast - galavečer ke 100 letům republikyÚsmev ako dar 2018Super karaokeÚsmev ako dar 2017KomboLevel LamaÚsmev ako dar 2015DVTVEkologický OskarNeskoro večer: Talkshow Petra MarcinaV sedmém nebiX FactorÚsmev ako dar 2014ČESKÁ MISS 2014Hodina deťom 2013Kouzelný SilvestrMilujem SlovenskoOsobnosť televíznej obrazovky 2012


Aktualizace osobnostního profilu Celeste Buckingham: 3.4. 2024 14:46