Jaimz Woolvett 57 let


Jaimz Woolvett je kanadský herec známý především pro ztvárnění role The Schofield Kida v oscarovém westernu Clinta Eastwooda UNFORGIVEN /1992/. Má mladšího bratra Gordona Michaela Woolvetta.

Woolvett pracuje i jako učitel herectví, dodává kuráž budoucím scénáristům a režiserům a spolupracuje na různých workshopech a kurzech pro studenty různého věku v celé oblasti L.A.

Woolvett prodělal nádorové onemocnění mozku a vzácnou kostní nemoc a po letech úspěšného léčení se těší opět pevnému zdraví a plné chuti věnovat se filmu.


14.4.1967
Toronto, Ontario, Kanada
Jaimz Woolvett csfd

VeteránKomaHlava nehlavaRudá vodaA.K.A. BirdseyeGlobal HeresyNávrat do peklaMrchaNevlastní dceraObviněnJohanka z ArkuPříběh Davida MilgaardaSmrtelná hrozbaZatraceně divná jízdaZkouška dospělostiBoogie BoyDen, kdy zabili LincolnaReluctant AngelÚtočištěThe AssistantVítejte v RosewoodStopařBrothers' DestinyMrtví prezidentiBestieNesmiřitelníDeadly Betrayal: The Bruce Curtis StoryMaggie's Secret9BČarodějkyJAGRanč v údolíBrutální NikitaUltraforceCesta do AvonleaBílý tesákDog HouseFilmové žánryHirošima


Aktualizace osobnostního profilu Jaimz Woolvett: 19.3. 2024 09:44