Yoo-bi Lee 33 let


Lee Yu Bi se narodila 22. listopadu 1990 v Jižní Koreji. Svou hereckou kariéru začala debutem v sitcomu Vampire Idol (2011), kde si zahrála např. po boku Woo-Bin Kima, který v tomtéž roce také rozjížděl svou hereckou kariéru. Na další role nemusela dlouho čekat a hned po Vampire Idol si zahrála vedlejší roli v seriálu The Innocent Man (2012) a Gu Family Book (2013), kde se setkala s velice populárním Jihokorejským hercem a zpěvákem Seung-Gi Leem.

Rok 2015 byl dále pro Lee Yu Bi zlomový, jelikož po filmu Twenty (2015) byla obsazena do její první hlavní role a to v seriálu Scholar Who Walks the Night (2015), v němž ztvárnila dceru šlechtice, jehož rodina přišla o vše, poté co byl obviněn ze zrady. V tomto snímku si Lee Yu Bi zahrála s jedním z nejpopulárnějších herců Jihokorejské filmografie, kterým je Joon-Gi Lee. Yu Bi je dcerou poměrně slavné herečky Kyeon Mi Ri, která se objevila v úspěšných dramatech jako Jumong (2006) a Rooftop Prince (2012).

Herečka Yu Bi byla dotazována jestli by dostala takové role, kdyby její mámou nebyla Kyeon Mi Ri. Ta odpověděla, že šance na příchozí role se určitě zvyšují, ale pokud pro ně nebude mít dostatečný talent, tak pravděpodobně nebudou další přicházet.


22.11.1990
Soul, Jižní Korea
Yoo-bi Lee csfd

IutsachonSeumoolKrálovský krejčíDu-na!The Escape of the Seven: War for SurvivalYumieui SepodeulJoseongumasaSireul ijeun geudaeegeEojjeoda 18Nekontrolovatelná náklonnostBameul geotneun sunbiPinokioGugaui seoSesang eodiedo eobneun chakhan namjaBaempaieo aidol진짜사나이 300화신 - 마음을 지배하는 자


Aktualizace osobnostního profilu Yoo-bi Lee: 2.11. 2023 09:57