Dalila Di Lazzaro 71 let


Dalila Di Lazzaro příběh hodný románu. Jako mladistvá opouští domov, je těhotná a je jí pouze patnáct let, rodiče se k tomu staví nenávistně. Za svůj život je dvakrát znásilněna, stane se úspěšnou herečkou, mnoha mužům se vloudí do snů, ztratí to nejcennější, své dítě, zůstane upoutána na lůžko a po to všem se rozhodne vše sdělit světu svou autobiografií.

Dalila byla typ divošky a rockera. Dnes považuje za štěstí, že je naživu. V Turíně se seznámila asi s padesátiletým mužem, který jí unesl do opuštěného domu na pobřeží a tam jí tři dny věznil. Podařilo se jí utéct a zachránit. Později zjistila od policie, že tento muž byl již vězněn za vraždu. Pocítila náhlou touhu být volná a manželství se rozpadlo. Odchází s dítětem v náručí.

Ještě jí nebylo dvacet let, když debutovala ve filmu SI PUÓ FARE….AMIGO (1972), kde jsou v hlavních rolích Bud Spencer a Jack Palance. Zde vystupovala pod jménem Dalila Di Lamar. Ve stejném roce, tentokrát pod jménem Dalila Parker, hrála ve filmu FRANKENSTEIN 80. Byla to opravdu malá role, ale začátky nejsou vždy lehké. Dalila má naštěstí přednost ve svém dokonalém těle a severském vzhledu s blond vlasy a modrýma očima. Dle vlastních slov byl pro Dalilu asi nejdůležitější člověk v jejím životě Carlo Ponti, který jí pomohl herecky a lidsky vyrůst. Nikdy s ním ale neměla žádný milostný vztah.

Následovalo několik dalších malých rolí, například Anna Chino ve filmu GANGSTEROVA MILENKA (1975) se Sophií Loren a Marcellem Mastroiannim. Poté již přichází období větších a hlavních rolí. V roce 1976 s Renatem Pozzettem natáčí úspěšnou komedii OH, SERAFINA!. Tento film se stal odrazovým můstkem a Dalila se stala hvězdou, která se ve své kariéře objevila v téměř padesáti rolích a mimo Itálii natáčela filmy i ve Francii, Švýcarsku a Velké Británii. Roku 1977 výborně zvládla ve filmu DÍVKA VE ŽLUTÉM PYŽAMU (LA RAGAZZA DAL PIGIAMA GIALLO) svou roli Glendy Blythe, přesto ani ona nepozvedla snímek na vyšší úroveň. Svou krásu i talent naplno ukazuje opětovně v komedii TŘI TYGŘI, PROTI TŘEM TYGRŮM v roli hraběnky. Roku 1980 je tu film TŘI MUŽI NA ZABITÍ s Alanem Delonem, kde je Dalila jako Béa. Dario Argento a jeho mysteriózní horor PHENOMENA (1985) přinášejí roli ředitelky školy.


29.1.1953
Udine, Itálie
Dalila Di Lazzaro csfd

80 Voglia di tePáté kolo od vozuRodolfo Valentino - La leggendaMashamalRovnocenný soupeřDonna in fuga, UnaDelitti imperfettiRose rosse per una squilloStrepitosamente... flopAlcune signore per beneDiceria dell'untorePaganini ve víru erotických vášníSpogliando ValeriaSicilian ConnectionKiller Contro KillersPhenomenaVšichni za mřížeDonna dietro la porta, UnaDonna giusta, LaQuando la coppia scoppiaUna di troppoPrima che sia troppo prestoModrooký banditaObrať se EugenioStark SystemTři muži na zabitíDramma borghese, UnHombre objetoIl gattoLa ragazza dal pigiama gialloTři tygři proti třem tygrůmAch, Serafino!Italia s'è rotta, L'Gangsterova milenkaL'ultimo treno della notteIl bestioneCanterbury No. 2 - nuove storie d'amore del '300Flesh for FrankensteinFrankenstein 80Vysoká karetní hraLa scalataDisperatamente GiuliaAeroporto internazionaleVideo Nasties: Moral Panic, Censorship & VideotapeMaurizio Costanzo Show


Aktualizace osobnostního profilu Dalila Di Lazzaro: 31.10. 2023 13:01