Kimberly Williams-Paisley 52 let


Rodným jménem Kimberly Williams se narodila v Rye (New York) 14. září 1971. Žila s otcem Gurney a matkou Lindou. Kimberly měla dva mladší sourozence, Jay a Ashley, která je rovněž herečkou.

I přes úspěch v tomto filmu se opět vrátila ke studiu na škole, kde si během krátké letní pauzy ještě zahrála snoubenku Gwen ve filmu BABÍ LÉTO. Po absolvování školy pokračovala v natáčení HLAVA RODINY 2- TATÍNEK NEBO DĚDEČEK. To Kimberly přineslo další úspěch a dostala šanci si zahrát v televizním seriálu "Relativity".

Kimberly se stala oblíbenou i v sérii nezávislých filmů. V hlavní roli pohádkového seriálu "Desáté království" jako servírka Virginie, která je v pohádkovém světě unesena trolly. Vysvobodí ji vlk v lidské podobě, který se do ní následně zamiluje. Po tomto desetidílném dobrodružství se Kimberly objevila v seriálu "According to Jim" jako úspěšná žena Dana.

V roce 2003 si Kimberly vzala country zpěváka Brada Paisleye. Kimberly byla známá hlavně v komediích, ale můžeme ji spatřit i ve filmovém drama NÁVRAT NA VRCHOL inspirovaném skutečností, kde se objevila jako Sandy Lengyel. A tím její kariéra zdaleka nekončí. Díky jejímu osobnímu kouzlu, které u ní diváci tak milují, ji můžeme očekávat v dalších rolích.


14.9.1971
Rye, New York, USA
Kimberly Williams-Paisley csfd

Otevři své srdceZtratil se pesA Nashville Country ChristmasSister Swap: A Hometown HolidaySister Swap: Christmas in the CityDivoké srdceVánoční kronika: druhá částDarrow & Darrow 4: Burden of ProofSvědkem vraždyDarrow & Darrow 2Darrow & Darrow 3Vánoční kronikaDarrow & DarrowSpeech & DebateVánoční expresYou Get MeAlvin a Chipmunkové: Čiperná jízdaAsk Me AnythingAmish GraceEden CourtJak jíst smažené žížalyNávrat na vrcholRande v QueensuUkradená identitaLucky 7Ten Tiny Love StoriesVánoční střevíčkyJdi za svou hvězdouElephant JuiceMilionářNevinný flirtŽivotní pojistkaDomácí válkyJakeovy ženyHlava rodiny 2 - Tatínek nebo dědeček?Můj nápadník je vrahBabí létoSamuel Beckett Is Coming SoonHlava rodinyDolly Parton: Hra na cityFlashDva a půl chlapaNashvilleSvět podle JimaKauzy z Bostonu


Aktualizace osobnostního profilu Kimberly Williams-Paisley: 3.3. 2024 01:10