Matt Jones 42 let


Matthew Lee Jones je americký herec, režisér, hudebník, dabér a producent, který se narodil v hlavním městě amerického členského státu Kalifornie Sacramento. Vyrůstal v kalifornském městě Pomona po boku své matky, nevlastního otce a devíti sourozenců. Rodina se přestěhovala do nedalekého Claremontu, kde v roce 2000 odmaturoval na místní střední škole Claremont High School.

Od roku 2008 až do roku 2013 jsme ho mohli vídat v dramatickém seriálu Perníkový táta (2008) v roli Brandona, který je jeden z nejlepších kamarádů Jesseho Pinkmana. Díky svému chraplavému hlasu jsme ho mohli slyšet v mnoha komerčních reklamách a také v animovaném filmu Konečně doma (2015), kde namluvil postavu důstojníka Kylea a jeho hlas byl také slyšen v počítačové hře „Final Fantasy VII Remake“, kde nadaboval postavu Wedge.

Matt je vysoký 191 centimetrů a narodil se ve znamení Štíra. V roce 2012 se oženil s americkou herečkou Kelly Daly, se kterou se v roce 2017 rozvedl a se kterou má syna Jaspera. Od roku 2020 randí s kanadskou herečkou Kristen Hager. Mezi jeho neřesti patří kouření trávy a hraní videoher a i když hraje v televizním seriálu Perníkový táta závislého narkomana na pervitinu, tak prý tvrdé drogy nikdy nezkusil, ale na tuto roli se učil pomocí depresivních videí na YouTube.

Je velkým fanouškem amerického fotbalového týmu Chicago Bears. Má rád silně kořeněná jídla, jeho oblíbený film je Martha Marcy May Marlene (2011) a jeho nejoblíbenějšími hudebními interprety jsou Arctic Monkeys, Arcade Fire a Frightened Rabbit. Matt je aktivní na sociálních sítích a má účet na Twitteru a Instagramu.


1.11.1981
Sacramento, California, USA
Matt Jones csfd

Wheels of FortuneEl Camino: Film podle seriálu Perníkový tátaSyn temnotyThe Turkey BowlSeven Stages to Achieve Eternal Bliss By Passing Through the Gateway Chosen By the Holy StorshA Bad Idea Gone WrongAustin FoundHolky na výletěKonečně domů na svátkyKonečně domaNa okraji pouštěThe Night Is YoungBeefCootiesLetos Vánoce nebudouThe FarmDreamworldDokonalá prozíravostHigh RoadKrvavý státWorst. Prom. Ever.Uncle NigelBob miluje AbisholuKřečík a GrétaAnna mezi obojživelníkyHorse's MouthMámaDanger MouseLet's Get PhysicalDimenze 404Pig Goat Banana Cricket


Aktualizace osobnostního profilu Matt Jones: 11.11. 2023 07:11