Nicola Walker 53 let


Nicola Jane Walker je anglická filmová, divadelní a televizní herečka. Narodila se v londýnském East Endu ve čtvrti nazvané Stepney. Má dva sourozence, bratra Brandona a sestru Taylor. Její otec pracoval jako obchodník s kovovým šrotem a její matka se živila jako návrhářka interiérů.

Ve svém filmovém debutu Čtyři svatby a jeden pohřeb vzpomínala, jak dva týdny sdílela karavany s Hughem Grantem, Andie MacDowell a s Kristin Scott Thomas. Ve filmu si zahrála folkovou zpěvačku na první svatbě, která zpívá skladbu „Can't Smile Without You“ od Barryho Manilowa a The Carpenters. V roce 1994 se poprvé setkala na jevišti při hře „Libertine“ s hercem Barnabym Kayem, do kterého se zamilovala a se kterým se bezmála až po dvaceti letech vzala a měla s ním syna Harryho. Všichni společně žili v Londýně.

V televizi jsme ji mohli vidět v hlavních rol televizních seriálů jako jsou Unforgotten, MI5, River a Last Tango in Halifax. Také ji můžeme slyšet na radiu BBC, kde vystupuje v rádiových seriálech. Nejznámější jsou její rozhlasové role Molly ve hře „Neuromancer“ a postava Livi Chenky v rozhlasovém podání seriálu „Doctor Who“. V počítačových hrách „The Witcher 2“ a „The Witcher 3“ namluvila postavu Síle de Tansarville.

Nicola se narodila ve znamení Býka a měří 163 centimetrů. V jednom z mnoha rozhovorů uvedla, že její libůstka je jíst citróny posypané solí, že její oblíbená vůně je zápach benzínu a že největší strach má ze smrti.


15.5.1970
Stepney, Londýn, England, Velká Británie
Nicola Walker csfd

The CircuitSecond ComingNávrat mrtvýchStřelba na psyLetka BouřlivákůZlaťákCowsMoll FlandersováDůvěraMilnerČtyři svatby a jeden pohřebMary & GeorgeAnnikaMarriageUnforgottenLast Tango in HalifaxThe SplitCollateralV čísle 9


Aktualizace osobnostního profilu Nicola Walker: 24.2. 2024 23:48