Diego Ramos 51 let


Diego César Ramos je argentinský herec, zpěvák, model a moderátor. Je známý především díky roli Germána Castilla v populárním seriálu Violetta, který vysílal Disney Channel, ale také je známý díky rolím v telenovelách Rycos y famosos a Divoký anděl.

Jeho povolání mu zpočátku přinášelo nepříjemnosti, protože podle přání rodiny měl být lékařem, stejně jako jeho otec. Ale když se rozhodl stát se hercem, jediné, co mu řekli, bylo, že chtějí, aby studoval herectví na konzervatoři. Ještě předtím půl roku studoval reklamu. Tam se od jednoho učitele dozvěděl, že divadlo se studuje proto, aby se člověk ubránil špatným režisérům. Diego považoval studium za důležité, dál se učil zpívat a tančit, chodil na divadelní workshopy a také uvedl:

„Jsem herec, nevím, jestli jsem umělec. Ale co vím, je, že od svých osmnácti let jsem nepřestal studovat, protože si myslím, že studium je skvělá výzva pro uvěření, interpretaci her, postav atd. Studoval jsem zpěv a tanec, ne proto, že bych chtěl být zpěvákem nebo tanečníkem, ale proto, že to jsou věci, které vedou k dobrému herectví. Vždycky dbám na svůj výkon, protože jsem i divadelní divák, a chci, aby moje peníze stály za to, můj čas stál za to a moje touha pobavit se stála za to. Takhle pracuji a takhle to i chci.“

Jeho televizní kariéra začala, když se v jedné hře setkal s producentem telenovely Montaña rusa (1994), který ho pozval na casting do role Maxiho. Od té doby se účastnil několika televizních pořadů (Como pan caliente, Gino a Sueltos), až si ho producent Alejandro Romay vybral do hlavní role v telenovele Ricos y famosos (1997), kde hrál po boku Natalie Oreiro. Později se připojil k seriálu Verano del 98 (1998) a o rok později k telenovele Divoký anděl. Poté si zahrál v telenovele Amor latino (2000) po boku kubánského herce Maria Cimarra a taktéž byl i součástí obsazení seriálu Los médicos de hoy (2001).


29.11.1972
Palermo, Buenos Aires, Argentina
Diego Ramos csfd

El desafíoHurá na fotbalEl HostEducando a NinaViolettaSolamente VosExitosos Pells, LosPatito feoAmas de casa desesperadasEl auténtico Rodrigo LealÁngel de la guarda, mi dulce compañíaMédicos (de hoy) 2, LosPedro el escamosoAmor latinoBuenos vecinosDivoký andělVerano del '98Ricos y famososComo pan calienteSueltosÚltimo verano, ElMontaña RusaThe Jamie Kennedy Experiment


Aktualizace osobnostního profilu Diego Ramos: 29.11. 2023 13:46