Jay Acovone 68 let


Jay Acovone se narodil jako nejmladší ze tří dětí. Jeho rodiče vlastnili čistírnu. V devatenácti letech se rozhodl stát hercem. Studoval na Akademii dramatických umění v New Yorku a Divadelním institutu Lea Strasberga.

Kromě hraní v televizi a ve filmech se věnuje i divadlu: Larry Mastice (Marlon Brando seděl přímo zde), Johnny Del Gatto (Asfalt), Artie (Podvodníci).

Nyní žije v LA se ženou a třemi mopslíky. Ve volném čase se věnuje boxu, plavání a lyžování, ve kterém získal mnoho ocenění. Je fanouškem silných motorek a závodních aut.


20.8.1955
Mahopac, New York, USA
Jay Acovone csfd

RattlesnakesGunA Stranger in ParadiseStargate SG-1: Children of the Gods - Final CutInAlienableHory mají oči 2Shadow PeopleTraci TownsendPaved with Good IntentionsWorld Trade CenterCrime GuysMobsters and MormonsŠtvanecS.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazeníTerminátor 3: Vzpoura strojůProtiúderKrokodýl Dundee v Los AngelesThe Amati GirlsThe Dukes of Hazzard: Hazzard in HollywoodTo je vražda, napsala: Smrtonosný příběhTrosečníkMollyThe GetPeacemakerV první liniiČas před explozíChuť strachuDen nezávislostiFoxfireSnitchZločin stoletíÚtok na ponorkuRváčCercasi successo disperatamenteMafiánský synekConflict of InterestMarked for MurderThe MagicianZrozen k rychlostiDetektiv NailsDoktor MordridOtčím IIIPohyblivý písek: Není únikuPřípad vraždy Carolyn WarmusovéNemilosrdná spravedlnostChladná ocelSmekněte, pánovéParoleNa lovuTimes SquareSmrtonosná zbraňNámořní vyšetřovací službaDokonalý podrazKriminálka Las VegasVegas


Aktualizace osobnostního profilu Jay Acovone: 11.3. 2024 21:01