David Boreanaz 54 let


Tento charismatický rodák z Buffala měl už díky své rodině předpoklady k herectví (jeho otec pracuje v televizi ABC) a i když původně toužil stát se fotbalistou, zranění nohy mu v tom zabránilo.

Měl však štěstí a když venčil svou fenku Bertha Blue, všimla si ho manažerka a pozvala Davida na konkurz do seriálu „Buffy, přemožitelka upírů“. Netrvalo dlouho a David se vyhoupl mezi hollywoodskou špičku. Po odchodu ze seriálu přesedlal na svůj vlastní seriál „Angel“. Daří se mu i u filmu, má za sebou pár méně úspěšných filmů jako například „Valentine“ nebo „I'm with Lucy“. V poslední době ho můžeme vidět v seriálu „Bones“ (v českém překladu „Sběratelé kostí“).

David je podruhé ženatý a má tříletého syna Jaydena. Ve volném čase se rád věnuje golfu, rodině a procházkám po hřbitově.


16.5.1969
Buffalo, New York, USA
David Boreanaz csfd

Policajt na odpisThe Mighty MacsLiga spravedlivých: Nová hraniceDuch spisovateleMr. Fix ItZdánlivě snadnéAch ty holky!Vrána 4: Pekelný knězChodím s LucyValentineMacabre Pair of ShortsKarate tiger 6: Nejlepší z nejlepších 2Osudný svah v AspenuTým SEALSběratelé kostíOspalá díraFull Circle


Aktualizace osobnostního profilu David Boreanaz: 2.11. 2023 12:56