Juan Fernández 67 let


Fernandéz se narodil jako Juan de Jesus Fernandéz de Alarcon. Než se dostal k filmu, pracoval jako model pro známé návrháře jako jsou Yves Saint-Laurent, Nino Cerruti, Zandra Rhodes či Ossie Clark. Jeho matka byla v letech 1960-70 diplomantkou pro Dominikánskou republiku v US. Občas vystupuje pod pseudonymem Juan Fernandez.

Postupem času se vypracoval na specialistu na různé typy grázlů. Jeho výrazný obličej jsme mohli vidět v řadě snímků různých žánrů, ať to byly akční, thrillery či horrory. Připomeňme si pár filmů, kde jsme ho mohli zahlédnout: VĚCI, O KTERÝCH SE NEMLUVÍ s Charlesem Bronsonem, Mannovo televizní PŘEPADENÍ V L.A., pavoučí ARACHNOFOBIA, povídkový NECRONOMICON či BOEING 747 V OHROŽENÍ, kde si střihnul roli zfanatizovaného atentátníka.

Z novějších snímků, jsme ho mohli vidět v Dieselově OSAMĚLÉM MSTITELI, který nedopadl úplně nejlíp nebo Garciovo ZTRACENÉ MĚSTO, které bylo uvedeno na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech. V posledních letech se čím dál častěji objevuje ve španělské produkci. Za zmínku stojí drama SEX A LUCÍA či Almodováro MLUV S NÍ.


13.12.1956
Santo Domingo, Dominikánská republika
Juan Fernández csfd

La soga 2El país de las últimas cosasIsolated VictimMaría Montez: La películaEl GalloHoyo del Diablo, ElMediterranean BlueUn amor de películaTrópico de sangreOtis E.Soga, LaThe CollectorZtracené městoOsamělý mstitelEntre los dioses del desprecioSlice & DiceThe Fugitive - PilotDoña BárbaraDead TidesBoeing 747 v ohroženíCheyenneNebezpečníSilent FurySvětci a hříšníciAmazonka v plamenechNecronomiconExtralarge 6: Živý terčŽelezný orel 3Liquid DreamsArachnofobieBouřící PortorikoCat ChaserVěci, o kterých se nemluvíKrokodýl Dundee 2WildfireNeprůstřelnýSalvadorStrach v New YorkuSedm neohroženýchŠumivé cyankáliKriminálka MiamiFelicityBeverly Hills 90210Walker, Texas Ranger


Aktualizace osobnostního profilu Juan Fernández: 3.11. 2023 04:53