Julija Majarčuk 47 let


Různé zdroje uvádí jako rodiště Julije Majarčuk mnohonárodní přístav Oděsu nebo Mykolajiv s velkými loděnicemi. Faktem je, že se narodila na Ukrajině za dob Sovětského svazu. Koncem 90. let přesídlila do Itálie, konkrétně do Neapole, kde pracovala jako servírka v pizzerii.

Poté si ji podařilo prorazit i v seriálech italské veřejnoprávní televize RAI především kriminálních jako například LA SQUADRA, IL MARESCIALLO ROCCA a CARABINIERI. Kromě kriminálních seriálů si zahrála roli Petrulky v komedii FACCIA DI PICASSO (2000) a v televizním válečném filmu SOLDATI DI PACE (česky VOJÁCI: PŘÍBĚH Z KOSOVA) z roku 2002 hrála postavu mladé kosovské ženy Esmy Skender.

Mimo filmové plátno a televizní obrazovky se občas objeví i na divadelních prknech, především v Neapoli, kde žije se svým manželem, podnikatelem Christianem Farinou a jejich dcerou.


20.4.1977
Oděsa, Ukrajina, Sovětský svaz
Julija Majarčuk csfd

Il Ladro di CardelliniMai per semprePasspartù: Operazione Doppiozero45... Good WineImpepata di nozzeLa vita è una cosa meravigliosaGo Go TalesItaliano, L'Vojáci: Příběh z KosovaFaccia di PicassoTrasgredireTinto Brass Presents Erotic Short Stories: Part 4 - Improper LiaisonsLa Porta RossaKomisař MontalbanoDon MatteoCarabinieriLa squadraIl maresciallo RoccaIstintobrassSogno


Aktualizace osobnostního profilu Julija Majarčuk: 3.11. 2023 21:48