Maimie McCoy


Mary McCoy je anglická filmová, televizní a divadelní herečka, která se narodila v historickém hrabství severní Anglie přezdívaném Yorkshire. Vyrůstala v malém tržním městečku Northallerton, kde navštěvovala místní školu nazvanou Stokesley School. Její rodiče Eugene a Barbara provozovali The Tontine, oceněný venkovský hotel a restauraci, zatímco její strýc John vlastnil The Kirk – klub Middlesbrough, který ve svém rozkvětu přitahoval umělce jako Stevieho Wondera, Georgie Fame a Roda Stewarta. Světoznámý britský kytarista Chris Rea se stal rodinným přítelem, stejně jako Marco Pierre White, Gordon Ramsay a Albert Roux, a na chvíli v polovině roku 1990 se její otec stal menší celebritou jako pravidelný hostující porotce MasterChefa.

Během svých studií pracovala jako servírka v londýnském džusovém baru, kde také obsluhovala herce Petera Capaldiho, který byl častým návštěvníkem. O několik let později oba spolupracovali v britském historickém seriálu BBC Tři mušketýři. Maimie pracovala také jako komparzistka a psala spoustě castingových režisérů. Naprostá vytrvalost ji dostala před filmaře Richarda Curtise na konkurz do romantického filmu Láska nebeská. „Byl to konkurz na roli Martiny McCutcheon a oni mi řekli, že to nedostanu, protože se chystají na hvězdné obsazení.“

Práce servírky ji zavedla do Kensingtonského paláce a hradu Windsor, kde pozorovala královnu a prince Philipa na recepcích s nápoji a jednou málem přelila sklenici pomerančového džusu na princeznu Anne. V roce 2010 se zamilovala do pečení a s kamarádkou založila na míru šitou čajovou společnost v obchodě s dorty, kterou nazvala Mary's Party Cakes, kde nabízela prstové sendviče, levandulové krátké chleby a jemné pečivo. Maimiin bratr Rory následoval své rodiče a vrhl se do restauračního podnikání, zatímco Eugene se stal hercem.

Maimie se narodila ve znamení Býka a je vysoká 165 centimetrů. Její strýc z matčiny strany je impresionista Kevin Connelly. Je vdaná za herce Jamese Bullera a v roce 2015 se jim narodila dcera. Její nejoblíbenější kniha je román „Stoner“ od amerického autora Johna Williamse. Miluje cestování vlakem, a proto je také její nejoblíbenější pořad Velké kontinentální cesty po železnici.

Maimie McCoy csfd

Trick or TreatGrantchester: Vánoční speciál 2016Rozzářit hvězdyThe Last WitchMiloval jsem Joyce HattovouAndělé a pannyBoat People, TheMinotaurTaggart: Nejlepší a nejchytřejšíPeter Warlock: Some Little JoyLibertinVan Der ValkVraždy v MidsomeruVšechny velké a malé bytostiZločin na statkuLondon KillsPřiznáníVraždy podle AgathyLoreGrantchesterInspektor BanksTři mušketýři


Aktualizace osobnostního profilu Maimie McCoy: 31.10. 2023 17:13