Hannah New 39 let


Hannah New je britská televizní a filmová herečka a příležitostná modelka, která se narodila a vyrůstala v londýnské městské čtvrti Balham společně se svými dvěmi staršími sestrami. Již ve čtyřech letech ji rodiče přihlásili do baletní školy, kde poprvé přičichla ke kulturnímu rozvoji své osobnosti a později nastoupila do londýnské divadelní charitativní společnosti s názvem National Youth Theatre.

Po návratu do Anglie se zapsala na londýnskou uměleckou školu Royal Central School of Speech & Drama, kterou úspěšně absolvovala s vyznamenáním v prosinci roku 2011, a to v oboru herectví. Z jejich nejznámějších rolí připomeňme postavu královny Leily, která je matkou princezny Aurory v americkém fantasy snímku Zloba - Královna černé magie z roku 2014, a také postavu Eleanor Guthriové, která je majitelkou taverny v dobrodružném televizním seriálu Pod černou vlajkou.

Hannah se narodila ve znamení Býka. Její výška je 168 centimetrů. Spekulace o její sexuální orientaci zatím ani nevyvrátila a ani nepotvrdila. Žije v anglickém Londýně se svým pejskem Lolem. Mezi její záliby patří nakupování oblečení a minimálně čtyřikrát týdně cvičí jógu a pilates a taktéž se věnuje pěší turistice a horolezectví. Mezi její oblíbené seriály patří Volejte Saulovi, Papírový dům a Gangy z Birminghamu. Na sociálních sítích má svůj účet na Facebooku, Twitteru a Instagramu.


13.5.1984
Londýn, England, Velká Británie
Hannah New csfd

BeneathTrauma Therapy: PsychosisSmrtící výstupEdge of the WorldUnder the BedZloba - Královna černé magieFuga de cerebros 2TrustPod černou vlajkouEl tiempo entre costurasNa lodiLa RieraNoční Show Craiga Fergusona


Aktualizace osobnostního profilu Hannah New: 30.11. 2023 11:25