Soo-hyeok Lee 35 let


Soo-hyeok Lee je korejský model a herec. Původně se jmenoval Hyeok-soo Lee, kvůli obtížnosti ve výslovnosti jeho jména se rozhodl prohodit své první a prostřední jméno.

V roce 2013 odletěl do Evropy, kde navštívil pařížský i londýnský týden módy a objevil se na molech pro značky Balenciaga, J W Anderson a Balmain. Následující rok se objevil po boku modelky Tyry Banks ve finále 21. série pořadu Amerika hledá topmodelku a spolu se objevili i v korejské adaptaci Jižní Korea hledá topmodelku.

V roce 2017 Soo-hyeok podepsal smlouvu s korejskou agenturou YG Entertainment. Ještě téhož roku v srpnu nastoupil do povinné vojenské služby, kde po základním vojenském výcviku dva roky sloužil jako úředník veřejné služby. Po úspěšném ukončení vojny v roce 2019 ztvárnil roli Soo-hyuk Kima v korejském krimi/fantasy seriálu Born Again a od té doby se zaměřuje zejména na svoji hereckou kariéru.


31.5.1988
Jižní Korea
Soo-hyeok Lee csfd

PaipeulainMooseowon iyagi 2Cha HyungsaToosabooilcheZítra je taky denEoneu Nal Uri Jib Hyeongwaeuro Myeolmangyi DeuleowassdaBon EogeinHandmade LoveGomen, aišiteruDongnaeeui yeongwoongWoolijibe saneun namjaWoonppallomaenseuBameul geotneun sunbiGogyocheosewangIlriitneun sarangSangeoWatstcheu eopBaempaieo aidolBboori gipeun namooHwaiteu keuriseumaseu


Aktualizace osobnostního profilu Soo-hyeok Lee: 7.4. 2024 21:00