Raoul Max Trujillo 68 let


Tenhle nevšedně vypadající herec se narodil v Santa Fe v Novém Mexiku. Je indiánského původu. Jeho rodiče byli příslušníky kmenů Apačů a Utahů. Raoul se původně živil jako profesionální tanečník. Vystupoval v divadelním souboru Alwina Nikolaise. Později se stal členem divadla zaměřeného na originální tance amerických indiánů, kde působil i jako režisér a choreograf.

Nejvíce však vešel ve známost vedlejší postavou indiána Tomocoma v na Oscara nominovaném dramatu o objevování Ameriky NOVÝ SVĚT v režii Terrence Malicka. A především pak úlohou hlavního záporáka v Gibsonově vysokorozpočtovém projektu APOCALYPTO.


8.5.1955
Santa Fe, New Mexico, USA
Raoul Max Trujillo csfd

Blue BeetleThe Last ManhuntAmerika: Film13 StepsMrazivá pomsta22 ChaserOctavio je mrtevSicario 2: SoldadoWhen the Storm God RidesHochelaga, země dušíVe jménu krveSicario: Nájemný vrahPronásledovanýBlaze You OutRiddickKovbojové a vetřelciPočátek Země NezeměEdgar FloatsHnízdo neřestiMoby DickTrias útočíApocalyptoNový světModrý motýlPredátor z hlubinBetrayedOživlý HortonFrankensteinův důmSong of HiawathaSvědectví ze záhrobíCizáciHighlander 3Černý lišák 1Černý lišák 2: Cena za mírSoud v zátoce FortitudeMedicine RiverParis, FranceBroken Cord, TheL'Automne SauvageMuž s mečemStín vlkaClearcutMontréal vu par...OdhadceScanners IITajemná zářeČerné rouchoDivided LoyaltiesZákon gangu: Mayové


Aktualizace osobnostního profilu Raoul Max Trujillo: 15.3. 2024 23:09