Bokeem Woodbine 51 let


Herec, muzikant, zpěvák Bokeem "Bo" Woodbine se narodil 13. dubna 1973 a vyrostl v Harlemu, známé části New Yorku. Navštěvoval prestižní newyorskou školu Dalton School, později LaGuardia High School of Music & Art, kde studoval hru na kytaru.

Bo je znám tím, že své role hraje naplno a poctivě, je velkým fanouškem Foresta Whitakera, který je mu i rádcem, dále herců Roberta Duvalla, Samuela Jacksona, Dona Cheadlea, Johnnyho Deppa a Seana Penna. Kromě hereckých vloh oplývá i hudebním talentem, skládá písně, hraje na kytaru a vystupuje se svou kapelou 13 Purple Dragons. Věnuje se také dabingu, vystupuje v reklamách a videoklipech, ve volném čase rád čte. Je ženatý s Mahiely a letos se jim mělo narodit první dítě. Ve sportovní oblasti holduje bojovému umění - v Shaolinu se učil praktickému umění Kung Fu a do Číny se pravidelně vrací. Možná i proto je obsazován v akčních filmech, jako např. v chystaném remaku TOTAL RECALL (2012) po boku mnoha hereckých es.


13.4.1973
New York City, New York, USA
Bokeem Woodbine csfd

Earth MamaFotřiThe InspectionKrotitelé duchů: OdkazSpravedlnost podle SpenseraQueen & SlimV měsíčním světleKlub miliardářůOverlordSpider-Man: HomecomingThe InfamousDezertér 72Noční šichtaFor Love or MoneyGuardian AngelMariňák 2: Bitevní poleThe Fright Night Files1982Caught on TapeFive ThirteenHostitelRiddickThey Die by DawnO(d)puštěníTotal RecallMalá vraždaTajný projektAcross the Line: The Exodus of Charlie WrightĎábelA Day in the LifeČernej DynamitŘezníkNezabiješThe Poker HouseLast Sentinel, The18 Fingers of Death!ConfessionsBlood of a ChampionCircle, ThePortrét šílenstvíRayDetonátorJasperský lynčR.U.S./H.Sniper 2Těžký prachy3000 mil na útěkuX-WampBlackMalePátá oběťDoživotíKurýrVládce prokletých přání 2ZuřivostBig HitCaught UpMálem hrdinovéZa branami peklaManiak


Aktualizace osobnostního profilu Bokeem Woodbine: 2.11. 2023 01:20