Rhiana Griffith 39 let


Rhiana Jade Griffith je australská herečka, umělkyně a modelka. Griffith se narodila v oblasti Hunter ve státě New South Wales v Austrálii. Už jako dítě začala s modelingem, focením v módních katalozích, tištěných a televizních reklamách.

Griffith pokračuje ve své teenagerské herecké kariéře a zároveň studuje. Hrála v krátkometrážním snímku DESPERATELY SEEKING BRANDI /2000/ určenému k propagaci olympijských her v Sydney. Jako guest star se objevila v australském komediálním sitcomu BACKBERNER.

V roce 2001 hraje v dalším krátkém filmu SEARCH režisérky Hannah Hilliard a po tři měsíce se objevuje v australském rodinném seriálu HOME & AWAY /1988-současnost 2013/. Hraje i v jedné episodě krimi-seriálu WHITE COLLAR BLUE /2002-2003/. V roce 2004 si zopakovala svou roli Jack z filmu Pitchblack a to v animované verzi THE CHRONICLES OF RIDDICK: DARK FURY. Zúčastnila se konkurzu na pokračování filmu Pitchblack, THE CHRONICLES OF RIDDICK /2004/ ale roli získala na kickboxové scény lépe připravená Alexa Davalos.

Mimo film pořádá Griffith i vlastní umělecké výstavy. Její první se jmenovala Chrysalis v galerii Tighes Hill Gallery v Newcastlu v Austrálii. Druhá, pojmenovaná A Month In Kaos se pořádala v Surry Hills Café 249 art gallery v Sydney.


16.4.1985
Austrálie
Rhiana Griffith csfd

Černočerná tmaVálečné láskyHome and AwayWrong AnswerA Whole New YouRiddick: Temná hrozba


Aktualizace osobnostního profilu Rhiana Griffith: 19.4. 2024 19:40