Hallee Hirsh 36 let


Sto šedesát pět centimetrů vysoká Hallee Hirsh se narodila 16. listopadu 1987 v Omaze ve státě Nebraska. Její otec pracoval u námořnictva a matka v armádě. Bratr Greg, který je o šest let starší, se věnuje hraní taktéž, a to zejména divadlu.

V roce 2001 získala ocenění "Nejlepší mládá herečka" za svou roli ve filmu NEJLEPŠÍ VÁNOČNÍ DÁREK, kde si zahrála třináctiletou Allie, jež pomocí kouzelného přístroje zasype celé Los Angeles sněhem, a tak si udělá vánoční prázdniny o den dříve. O dva roky později získala další cenu za roli ve filmu OPATROVATELKA MÉ SESTRY. Nyní se věnuje natáčení filmu FADING OF THE CRIES, který by se měl v našich kinech objevit v roce 2010.


16.12.1987
Omaha, Nebraska, USA
Hallee Hirsh csfd

Chasing the RainInfiltratorsNečekaný nepřítelPronásledovanéFading of the Cries16 to LifeMake the Yuletide GayFlight 29 Down: The Hotel TangoDivoká srdceŠtastné konceMluvManna from HeavenSestryGene PoolTaking Back Our TownNejlepší vánoční dárekTajemstvíOdpíchnout seCarson's Vertical SuburbiaJediná správná věcLáska přes internetSaint MaybeLolitaNorville and TrudyWhat the Deaf Man HeardMyšlenky zločincePohotovostPrivate Practice90210: Nová generaceBožská mrchaPosel ztracených dušíKauzy z BostonuOdložené případyChirurgovéJAGLet 29Plastická chirurgie s. r. o.Odpočívej v pokojiWill a Grace


Aktualizace osobnostního profilu Hallee Hirsh: 30.3. 2024 22:21