Julie Kavner 73 let


Julie Kavner se narodila v Los Angeles v Californii jako druhá dcera rodinné poradkyně a výrobce nábytku. Rozhodla se pro kariéru v herectví, protože podle jejích slov: "Nebylo nic dalšího, čím bych se chtěla živit." Chodila na střední školu v Beverly Hills, kterou, jak později přiznala nesnášela.

Také vystupovala v několika divadelních hrách. Největší průlom v její kariéře přišel s Woody Allenem, který jí prvně uviděl v seriálu Rhoda. Poznamenal, že byla nezapomenutelná a později ji nabídl roli ve filmu Hannah a její sestry (1986). Julie souhlasila a později sdělila, že díky Woody Allenovi začala svou filmovou kariéru.

Julie Kavner se stala nejvíce známou pro svou "hlasovou" roli jako Marge Simpson v animovaném televizním seriálu The Simpsons. Navzdory tomu, že Marge je její nejslavnější role, Julie Kavner sama prozradila, že její nejoblíbenější postavy, které dabuje jsou sestry Patty and Selma, protože jsou "vážně vtipné a smutné zároveň". Julie také dabuje všechny ostatní členy Bouvierovi rodiny ženského pohlaví.

Julie Kavner vede velice soukromý život a jen zřídka kdy se objeví na veřejnosti. Jejím partnerem je producent v důchodu David Davis, žijí spolu od roku 1976.


7.9.1950
Los Angeles, California, USA
Julie Kavner csfd

ChickadeeSimpsonovi ve filmuKlik - život na dálkové ovládáníFarmaLví král 3: Hakuna MatataAnimální přitažlivostJudy BerlinProcházka po MěsíciStory of a Bad BoyDr. DolittlePozor na HarryhoJakeovy ženyThe Best of Tracey Takes On...Zapomeň na PařížPrinceznaTo je můj životThe Best of the Tracey Ullman ShowČas probuzeníVzdávám seHana a její sestryDoktorem proti své vůliFine Romance, ANational Lampoon a kinoRevenge of the Stepford WivesNo Other LoveGirl Who Couldn't Lose, TheKatherineSimpsonovi


Aktualizace osobnostního profilu Julie Kavner: 4.11. 2023 11:38