Timothée Chalamet 28 let


Timothée, který si jako malý přál být fotbalistou, vyrůstal na Manhattnu, v rodině odkud měl velmi blízko k herectví. Jeho matka Nicole Flender byla tanečnicí na Broadwayi a zahrála si i malou roli v béčkovém thrilleru In the Heat of Passion. Sestra Pauline je herečkou, strýc režisérem a dědeček scénáristou. Malý Teemo se tak objevil v několika reklamách, z čehož však nebyl zrovna nadšený.

Skutečného uznání a respektu kritiků i diváků se Timothée Chalament dočkal v roce 2017, když ztvárnil roli sedmnáctiletého Elia v romantickém dramatu z prostředí Italské riviéry osmdesátých let Dej mi své jméno, za níž získal mnoho významných nominací i ocenění, včetně nominace na Oscara. Jeho fanoušci věří, že se od tohoto štíhlého vytáhlého herce dočkají ještě mnoha podobných filmových zážitků.


27.12.1995
New York City, New York, USA
Timothée Chalamet csfd

Duna: Část druháWonkaDo morku kostíEntergalacticDunaFrancouzská depeše Liberty, Kansas Evening SunK zemi hleď!Deštivý den v New YorkuKrálMalé ženyKrásný klukDej mi své jménoHorké letní nociLady BirdNepřáteléMiss StevensPlotThe Adderall DiariesTrable o VánocíchInterstellarMuži, ženy a dětiWorst FriendsTrooperLoving LeahMilionový lékařVe jménu vlastiZákon a pořádekA Man Named ScottTrent Reznor & Atticus Ross: (You Made It Feel Like) HomeBleu de ChanelSpinnersClownSweet ToothOscar 2022GMA3: What You Need to KnowOscar 2020The 76th Annual Golden Globe AwardsFront Row FlynnHollywood InsiderOscar 2018The 75th Golden Globe AwardsHollywood First Look FeaturesClose Up with the Hollywood ReporterComplex NewsOk! TVThe Graham Norton ShowEntertainment Tonight CanadaWGN Morning News


Aktualizace osobnostního profilu Timothée Chalamet: 3.11. 2023 02:28