Sofia Carson 31 let


Sofía Daccarett Char, známa ako Sofia Carson, je americká speváčka a herečka. Je dcérou José F. Daccarett a Laury Char Carson. Vyrastala ako dcéra kolumbijských prisťahovalcov. Navštevovala Školu Sv. Hugha a vyštudovala Carrollton School of the Sacred Heart v Miami. Taktiež študovala na UCLA, odbor komunikácie a francúzštinu.

Svoju hereckú kariéru zahájila v roku 2014 v Disney seriáli Austin a Ally (od r. 2011). Taktiež sa venuje spevu, na konte má 4 soundtrack albumy a desiatku hudobných videoklipov.  1. septembra 2015 bola Sofia zaradená do zoznamu umelcov Hollywood Records.


10.4.1993
Fort Lauderdale, Florida, USA
Sofia Carson csfd

Zranitelná srdceMy Little Pony: Nová generaceFeel the BeatSongbirdNásledníci 3Následníci 2Noční dobrodružství: Chůvy v akciPopelka v teniskáchTini: Violettina proměnaNásledníciMarvel: Spider-ManProlhané krásky: PerfekcionistkyVzhůru ke hvězdámClevver NowSoy LunaNásledníci: Kouzelný světAustin a AllyPředstíráníDescendants: Set It Off!Sofia Carson: It's Only Love, Nobody DiesSofia Carson: LoudSofia Carson, Tiësto: Fool's GoldSofia Carson: Fool's GoldSofia Carson: He Loves Me, But...Sofia Carson, R3HAB - I Luv USofia Carson - Ins and OutsSofia Carson feat. Alan Walker - Back to BeautifulSofia Carson & Sabrina Carpenter - WildsideSofia Carson - Love Is the NameShawn Mendes: BelieveNásledníci: Královská svatbaNickelodeon Kids' Choice Awards 2022Oscar 2022Filmové a televizní ceny MTV: Největší legendyGMA3: What You Need to KnowUdílení hudebních cen MTV 2020American Music Awards 2019The Kelly Clarkson ShowMickey's 90th SpectacularDisney Parks Presents: A Descendants Magical Holiday CelebrationRed Carpet ReportCelebrity Family Feud


Aktualizace osobnostního profilu Sofia Carson: 3.11. 2023 17:48