Katie Stevens 31 let


Katherine Marie Stevens se narodila 8. prosince 1992 v Southbury v Connecticutu ve Spojených státech amerických Markovi a Claře Stevensovými. Vyrůstala v Middlesbury v Connecticutu kousek od svého rodného města a chodila zde i na střední školu Pomperaug High School, ze které odmaturovala v červnu 2010. Její matka Clara Stevens (rozená Francisco) pochází z Portugalska, Katie tedy mluví plynně portugalsky.

Poprvé zpívala pro publikum v pěti letech, a to národní hymnu na oslavě místního politika. V sedmi letech poté měla sólo na svatbě své tety a propadla tak zpěvu. Kromě něj se však poprvé dostala i do styku s herectvím. Stala se členkou southburyského divadelního souboru, se kterými odehrála mnoho především muzikálových představení.

13. srpna 2009 se ve věku 16 let zúčastnila konkurzu do pěvecké soutěže AMERICAN IDOL v Bostonu v Massachusetts, odkud ji všichni čtyři porotci poslali do dalších kol, která se již odehrávala v Hollywoodu. Na konkurzu zpívala píseň At Last od Etty James. V deváté řadě AMERICAN IDOL se umístila nakonec osmá, osudnou se jí stal dvojitý vyřazovací večer.

Jejím hereckým debutem se stal komediální seriál PŘEDSTÍRÁNÍ z dílen MTV, kde dostala hlavní roly Karmy Ashcroft po boku Rity Volk a Gregga Sulkina. Mihla se také v komedii FRIENDS AND ROMANS ze stejného roku.


8.12.1992
Middlebury, Connecticut, USA
Katie Stevens csfd

A Christmas Open HouseHauntPolaroidCSI: ImmortalityFriends and RomansKriminálka VegasTroufalkyDolly Parton: Hra na cityPředstíráníKriminálka Las VegasThe Kelly Clarkson Show2016 MTV Movie Awards2015 MTV Movie Awards2015 MTV Video Music Awards - Pre-Show2014 MTV Movie AwardsTeen Choice Awards 2014Wendy: The Wendy Williams ShowShow Ellen DeGeneresovéAmerican IdolNoční show Davida LettermanaEntertainment Tonight


Aktualizace osobnostního profilu Katie Stevens: 10.11. 2023 22:48