Kelli Williams 53 let


Kelli se narodila v kalifornském Los Angeles jako dcera herečky Shannon Wilcoxové a plastického chirurga Johna Williamse. Má jednoho vlastního a dva nevlastní bratry. Její rodiče se rozvedli, když jí bylo 13 let. Přestože se Kelli objevovala už jako malé mimino v nejrůznějších televizních reklamách, pro filmový svět ji objevil jeden z vyhledavačů talentů poté, co ji viděl zazářit v roli Julie ve středoškolském divadelním představení Romea a Julie. Na přelomu 80. a 90. let se Kelli začala objevovat v epizodních rolích nejrůznějších seriálů.

V roce 1996 se jejím manželem stal Ajay Sahgal. S Ajayem žije dosud a mají spolu tři děti, které se jmenují: Kiran Ram, Sarame Jane a Ravi Lyndon. Kelli mluví plynně francouzsky a španělsky.


8.6.1970
Los Angeles, California, USA
Kelli Williams csfd

Early ReleasePíseň k VánocůmKaždým dnemThe Space BetweenPomluvaVražda na Pleasant DrivePřítel pod stromečkemKytička pro AlgernonaSweetwaterAndělský hlasE=mc2Mary & TimSněhová věčnostČas rozhodnutíMr. JonesVe vlastním zájmuŽivý kokonA Woman Scorned: The Betty Broderick StoryHer Final Fury: Betty Broderick, the Last ChapterVyměněné osudyMy Life as a BabysitterZnovu objevenNa šikmé plošeŠkrtiči z HillsideFoundCoyoteFosteroviZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiNámořní vyšetřovací službaTies That BindArmy WivesAnatomie lžiMentalistaMyšlenky zločince


Aktualizace osobnostního profilu Kelli Williams: 8.3. 2024 18:01