Hana Gregorová 71 let


Hana Gregorová, narozená 20. srpna 1952 v Bratislavě, Československo, je česká herečka slovenského původu. Vystudovala VŠMU v Bratislavě. V devadesátých letech se živila podnikáním, měla cestovní kancelář, solárium, udělala si manikérský kurz. Již 30 let je manželkou známého českého herce Radoslava Brzobohatého, se kterým má syna Ondřeje. Z prvního manželství s jordánským lékařem Gassanem má dceru Rolu.

V současnosti je Hana manažerkou a ředitelkou Divadla Radka Brzobohatého, které společně založili v roce 2004. Horkokrevná Hana patří k nejpřitažlivějším slovenským herečkám. Tvrdí o sobě, že je dokonalá manželka, i když nesnáší žehlení. Spolu s rodinou žije v Říčanech.


20.8.1952
Bratislava, Československo
Hana Gregorová csfd

Cirkus MaximumBastardi 2BrainStormO dve slabiky pozaduZa mestskými múrmi: Čierna paniHun shen shi danByl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!Orbis PictusTábor padlých žienTajomstvo šťastiaTanec lásky a smrtiPragueDětinské hry dospělýchKřížová vazbaO Janovi a podivuhodném příteliDivoká srdceZlatňankaNejlepší kšeft mýho životaJužná poštaPárátkoSudca vo vlastnej pasciKohút nezaspievaMoliéreNeobyčajné všedné dniPrvý deň podpredseduKrvavé klinčekyKára plná bolestiPlánkaCesta životomSúťaž o miliónTéto noci v tomto vlakuVeľká nocVzbúrené mestoA vrátil sa im pokojný spánokBola som z olovaTisícročná včelaBelasé jazeroChuť vodyCukorPavilón šeliemPražská terčovnicaRodinná anamnézaSůl nad zlatoThibaultovciTýždeň naopakV tomto meste, v tejto chvíliVeď sme chlapi!CrainquebilleNedokončená partiaNoční jezdciPohľad do zrkadlaPomocníkProfesorova dcéraSokoliarova dcéraTři zlaté vlasy děda VševědaČisté vodyŤaví zadokZbojnícky tanecRača, ljubov mojaSedem krátkych rokov inžiniera Hagaru


Aktualizace osobnostního profilu Hana Gregorová: 4.11. 2023 05:41