Jamey Sheridan 72 let


Celým jménem James Patrick Sheridan se narodil v kalifornské Pasadeně. Vyrůstal v herecké rodině a dostal se na Broadway, kde v roce 1987 získal nominaci na cenu Tony za roli ve hře Artura Millera Všichni moji synové.

Jamey hrál také v několika seriálech. Objevil se například jako doktor John Sutton v seriálu NEMOCNICE CHICAGO HOPE nebo jako kapitán James Deakins v seriálu ZÁKON A POŘÁDEK: ZLOČINNÉ ÚMYSLY. V současnosti se stále věnuje natáčení. V soukromí žije se svou ženou, herečkou Colette Kilroy - mají spolu tři děti.


12.7.1951
Pasadena, California, USA
Jamey Sheridan csfd

Mistletoe in MontanaProkletí Lizzie BordenovéPřípad DeLoreanSouboj pohlavíUnit ZeroSully: Zázrak na řece HudsonSpotlightThe EastPrezidentské volbyDetektivní dovolenáKrásný HarryReunionNic než pravdaBabylon FieldsThe Warrior ClassSyrianaVideovoyeurDům životaRainHamletOpičí čáraPokrevní sestrySvatí z pouštěThe Amati GirlsKolébka ve větruLet the Devil Wear BlackRicky Nelson: Original Teen IdolCesta ze tmyOzvěna hromuUtajená krásaAmerická divočinaLedová bouřeSmrt za ležMy BreastSherwoodovi na cestáchZrození jaraPravidla zabíjeníCizinec mezi námiŠepoty ve tměMurder in High PlacesTalent pro hruŠťastné a veseléRychlá změnaStanley a IrisMother's Courage: The Mary Thomas Story, AShannon's DealDům na Carroll StreetOzvěny válkyDo vlastních řadJumpin' Jack FlashMystery at Fire IslandTým SEALArrowAmerican Gothic


Aktualizace osobnostního profilu Jamey Sheridan: 30.10. 2023 13:25