Yvetta Kornová 62 let


Narodila se jako nejmladší ze čtyř sourozenců Kornových. Ostatní byli o mnoho let starší. Proto zdánlivě vyrůstala jako jedináček. Všichni její sourozenci měli hudební, taneční či herecký talent. Stejně to mu bylo i u Yvetty. Zpívala ve sboru, tancovala a moderovala dětský televizní pořad. Nerada slyší, že ji cestičku k herectví vyšlapal její bratr muzikant Jirka. Hrát začala vlastně náhodou. Vybrali si ji ve škole jako mnoho jiných dětí. Před kamerou poprvé stála ve dvanácti letech ve filmu PŘIJELA K NÁM POUŤ, kde zpívala a tančila.

V roce 1984 se ji narodila dcera Tereza. V roce 1986 vytvořila Yvetta roli ve filmu KRAJINA S NÁBYTKEM. Hrála zde po boku Vladimíra Javorského. Film opět režíroval Karel Smyczek. Potom se jí narodila Kateřina a pak Honza. Po různých peripetiích jí děti odebrali. Po dvou a půl letech jí děti vrátili zpět. Žila v Červeném Kostelci. Učila v Hronově na "lidušce". Pak se přestěhovala zpátky do Prahy. Žije v rodném Karlíně. Občas dostane malou filmovou roli (I VE SMRTI SAMI, KREV ZMIZELÉHO, KOČKY atd.)


27.11.1961
Praha, Československo
Yvetta Kornová csfd

Z města na venkovTaxikářStáří není pro sraby8 hlav šílenstvíKočkyKrev zmizeléhoŽil jsem s cizinkouI ve smrti samiUdělení milosti se zamítáAni svatí, ani anděléČeský RobinsonNejasná zpráva o konci světaSilnější než jáBarnabáš a Tobiáš aneb cestovní kancelář KrasohledSbohem, klidná létaTomáš a MarkétaKrajina s nábytkemPavučinaZastihla mě nocAž do konceKonkurs na chlapaOldřich a BoženaProdavač humoruCesta do vrabčího hnízdaMalinový koktejlTřetí princMatěji, proč tě holky nechtějí?Nad smutnou řekou ptáci nelétajíPozor, vizita!Citová výchova jednej DášeHousataJak se zranit ve služběMedaile za všední dnyCo je to s tebou, Lenko ?ZrcadleníMůj brácha má prima bráchuPřijela k nám pouťŠest medvědů s CibulkouSpolečně samiStopy životaŠkoda láskyKrev zmizeléhoObětiPojišťovna štěstíStříbrná parukaAdvokát ex offoJohann Sebastian BachSlavné historky zbojnickéČerná zeměMy všichni školou povinníLekár umierajúceho časuVelitel


Aktualizace osobnostního profilu Yvetta Kornová: 31.10. 2023 03:59