Mike Angelo 34 let


Mike Angelo, dříve známý jako Mike D'Angelo, je umělecké jméno Mikea Piratha Nitipaisankula, thajsko-čínského zpěváka, herce, modela a tanečníka, který je nejvíce známý tím, že v letech 2005 až 2010 byl součástí hudebního duetu „Golf and Mike“ spolu se svým bratrem Golfem Pichaya Nitipaisalkulem. V 11 letech se zúčastnil konkurzu do skupiny G-Junior. Mike mluví thajsky, anglicky a mandarínsky.

Mike pokračoval ve své cestě přechodem do televize se zaměřením na hraní ve filmech a televizních seriálech. Debutoval v roce 2008 v televizním dramatu Ubatruk Karmkobfah. V roce 2014 se připojil k thajskému remaku korejského dramatu Full House. Svůj herecký, pěvecký a taneční talent opět předvedl ve videoklipu k singlu „Break you off Tonight“. V následujícím roce se Mike také připojil k hereckému obsazení filmu Kiss Me.

Během několika příštích let se Mike rozhodl přestěhovat na čínský trh, aby rozšířil své zkušenosti a kariéru. Od roku 2015 hrál Mike v čínských dramatech: Wu Xin: The Monster Killer (2015), My Little Princess (2016), Wu Xin: The Monster Killer 2 (2017), Delicious Destiny (2017), Mr. Swimmer (2018), My Amazing Boyfriend 2 (2019) a Wu Xin: The Monster Killer 3 (2019). Do roku 2019 se Mike stal známým a oblíbeným mezi svými fanoušky, a to jak na místní, tak na mezinárodní úrovni.

V roce 2018 Mike podepsal smlouvu s agenturou Creative Artists Agency, která je světovou špičkou mezi hollywoodskými umělci, jako jsou Brad Pitt, Tom Cruise, Nicole Kidman a další. V roce 2021 si Mike zahrál ve filmu režiséra Rennyho Harlina The Misfits. Po boku Pierce Brosnana, Nicka Cannona, Jaime Chunga, Hermiony Corfieldové a Ramiho Jabera šlo o Mikeův první hollywoodský projekt.


19.12.1989
Bangkok, Thajsko
Mike Angelo csfd

The One HundredDrague en voitureZmetciAo jiao yu pian jianWan wan mei xiang dao: xi you pianH ProjectRaak BoonMy Amazing BoyfriendDelicious DestinyWuxin: The Monster Killer 2Legend of Nine Tails FoxMy Little PrincessHua Jai PatapeeRak Lon Jai Nai Klaeng JoobWu xin fa shiWoon nuk ruk tem barnLikhitfa chatadinLikit Fah Cha Ta DinRak bunUbat rak kham khop fa 2Ubat rak kham khop fa


Aktualizace osobnostního profilu Mike Angelo: 7.1. 2024 18:00