Millie Bobby Brown 20 let


Millie Bobby Brown se narodila v únoru 2004 ve Španělsku britským rodičům, kde také žila celé své dětství. Ale v roce 2011, kdy jí bylo sedm let se již přestěhovala s rodiči do města Orlando na Floridě a tady také začala Millie chodit do školy.

Po počátečních potížích se jí poměrně rychle podařilo usadit na televizních obrazovkách a to již v roce 2013, kdy získala roli malé Alenky z Říše divů v seriálu BYLO NEBYLO a později také získala větší roli v strašidelném seriálu NARUŠITELÉ.

Průlomový pro ni byl však rok 2016, kdy získala jednu z hlavních rolí holčičky Eleven v hororovém seriálu produkovaném internetovou stanicí Netflix s názvem STRANGER THINGS.


19.2.2004
Málaga, Andalucía, Španělsko
Millie Bobby Brown csfd

DamselThe Electric StateEnola Holmesová 2Godzilla vs. KongEnola HolmesováGodzilla II Král monsterStranger ThingsChirurgovéTaková moderní rodinkaIntrudersNámořní vyšetřovací službaOnce Upon a Time in WonderlandGodzilla vs. Kong - The Beasts Who Would Be King: Godzilla's FoesGodzilla vs. Kong: Godzilla AttacksGodzilla vs. Kong: The Evolution of Kong, Eighth Wonder of the WorldGodzilla vs. Kong: The Rise of MechagodzillaSpheresMaroon 5 feat. Cardi B - Girls Like YouThe XX: I Dare YouSigma feat. Birdy - Find MeThe EE British Academy Film Awards 2022Tudum: A Netflix Global Fan EventBurning QuestionsNickelodeon Kids' Choice Awards 202126th Annual Screen Actors Guild AwardsMariah Carey a kouzelné VánoceThe Drew Barrymore Show2018 MTV Video Music AwardsHollywood InsiderMTV Movie & TV Awards 2018The 24th Annual Screen Actors Guild AwardsThe 70th Primetime Emmy AwardsThe 75th Golden Globe Awards


Aktualizace osobnostního profilu Millie Bobby Brown: 31.10. 2023 19:08