Michael Conner Humphreys 39 let


Michael Conner Humphreys se narodil v městečku Independence ve státě Mississippi. V roce 1993, když mu bylo osm let, se v Memphisu ve státě Tennessee zúčastnil castingu na „mladého Toma Hankse, hocha se světlýma očima a svéráznou povahou“. Castingový tým, který zaujal zejména jeho silný jižanský přízvuk, vybral Humphreyse do role mladého Forresta Gumpa ve filmové adaptaci románu Winstona Grooma z roku 1986.

Po střední škole Humphreys v listopadu 2004 narukoval do armády Spojených států. Byl umístěn v Německu a po přidělení k 1. praporu 36. pěšího pluku, součásti 1. obrněné divize, absolvoval 18měsíční nasazení v irácké provincii Anbár. Po návratu do Spojených států a pobytu ve Fort Riley v Kansasu ukončil Humphreys službu 4. června 2008. V rozhovoru pro Daily News o jeho nasazení v Íráku řekl: „Byla to dobrá zkušenost a viděli jste tam spoustu špatných věcí, hodně lidí se tam zranilo. Doufám, že jsme udělali něco dobrého.“ 

V roce 2008 studoval na univerzitě v Severní Alabamě. V roce 2011 si zahrál roli Eddieho v nezávislém filmu Pathfinders - Výsadek v Normandii z druhé světové války. Následně pracoval jako bezpečnostní pracovník dopravního systému ve Vancouveru. Od roku 2020 pracoval jako online učitel. Jeho nejoblíbenější film je Jurský park.


1.3.1985
Independence, Mississippi, USA
Michael Conner Humphreys csfd

Pathfinders - Výsadek v NormandiiForrest GumpFilmy našeho dětstvíCBS News Sunday Morning


Aktualizace osobnostního profilu Michael Conner Humphreys: 25.11. 2023 23:46