Marina Foïs 54 let


Marina Foïs začínala jako divadelní herečka. Ve filmu se poprvé objevila v roce 1994 ve snímku MODRÁ PŘILBA v režii Gérarda Jugnota. Díky herecké skupině Les Robins des Bois, která se zformovala v roce 1996, se dostala do povědomí diváků. Výraznějších úspěchů dosáhla po roce 2001, kdy se objevila ve snímcích TÉMĚŘ SMRTONOSNÁ PAST, ASTERIX A OBÉLIX: MISE CLEOPATRA a ZÁVOD.

Je nejmladší dcerou známé francouzské novinářky Giulie Foïs. Několik let byla partnerkou herce Maurice Barthélémyho. S televizním režisérem Éricem Lartigauem má syny Lazara (2004) a Georgese (2008).


21.1.1970
Boulogne-Billancourt, Paříž, Île de France, Francie
Marina Foïs csfd

CaptivesCet été-làEn roue libreL'Année du requinLa SyndicalisteZamilovaná StellaZvířataBarbaqueBod zlomuSalamandraZměna názoruZáletníciNadměrná velikostUne intime convictionUtop se, nebo plavGaspard va au mariageLekceIrréprochableLa tour 2 contrôle infernalePericle il neroTáta, nebo máma 2DémonsOrageTáta nebo mámaBodybuilderLa RitournelleTiens-toi droiteTout est permis100% cachemireBilly a BuddyVandalLes Yeux de sa mèreMamanPolisse22 výstřelůMuž, který chtěl žít svůj životČtyři milenciHerečky na scénu!Non ma fille, tu n'iras pas danserSpolečenská pravidlaLe Plaisir de chanterProsté srdceTo jsem jáDarlingEssaye-moiJízdenka do vesmíruBoxer stoletíJ'me sens pas belleNevinný žertRRRrrrr!!!Absolutně ScaryDomek na venkověLes Clefs de bagnoleAsterix a Obelix: Mise KleopatraFilles perdues, cheveux grasJojo la friteZávodTéměř smrtonosná pastElie annonce Semoun, la suite...Trafic d'influence


Aktualizace osobnostního profilu Marina Foïs: 1.11. 2023 05:35