Michaela Kuklová 56 let


Tato česká herečka se narodila 8. dubna 1968 v Praze. Již v době, kdy navštěvovala základní školu, si ji všimli tvůrci dětských pořadů a tak se začala postupně objevovat v různých televizních inscenacích a pohádkách. Michaela Kuklová úspěšně vystudovala DAMU. Začala hostovat v divadle v Ústí nad Labem a v Činoherním klubu. První větší filmovou roli získala v roce 1981. Film se jmenoval SKLENĚNÝ DŮM.

Jako jedna z mála hereček se proslavila také za hranicemi České republiky, konkrétně v Německu. Zahrála si v jedné části populárního Místa činu. Také měla hostovat v seriálu KOMISAŘ REX, ale protože v té době onemocněla, byla její role přeobsazena. K dalším známým filmům patří UČITEL TANCE, dvoudílný PLAYGIRLS a hlavně filmy, které natočila se Zdeňkem Troškou ANDĚLSKÁ TVÁŘ, Z PEKLA ŠTĚSTÍ a Z PEKLA ŠTĚSTÍ 2. Jejím bývalým manželem je herec a filmový producent Jiří Pomeje. Koncem roku 2010 nastoupila do seriálu ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ.


8.4.1968
Praha, Československo
Michaela Kuklová csfd

Sejít z cestyPražské padělkyRuth to vidí jinakZatraceníAndělská tvářZ pekla štěstí 2Začátek světaVšichni moji blízcíZ pekla štěstíO perlové panněJakub a ModřínkaO mrňavém obroviO sirotkovi z RadhoštěO třech rytířích, krásné paní a lněné kytliSestřička a princ ze snůKrál blázenMalostranské humoreskyO moudré SorfariněPlaygirlsPlaygirls IIJoint VentureO zlatém pokladuPříliš hlučná samotaTelevizeUčitel tanceHotýlek v srdci EvropyČeská muzikaAť ten kůň mlčí!Pravda a ležSvětýlka z blatKrásná čarodějkaO třech stříbrných hřebenechDivoká srdceKam letíš, letadlo?Princezna HusopaskaNadine, meine LiebeBalónová pohádkaO princezně Jasněnce a létajícím ševciPoslední kapitulaceZykovoviDuhová kuličkaHledám dům holubíMláděMalý DémosthenésPoklad hraběte ChamaréTřetí skoba pro KocouraNejhlavnější hodinky na světěZa všechno může trpaslíkŠkola hrouHraj, jak kvetou stromySkleněný důmEliška a DamiánRodinné vztahyStopy životaOrdinace v růžové zahradě


Aktualizace osobnostního profilu Michaela Kuklová: 7.11. 2023 03:57