Christina Milian 42 let


Christina Milian se narodila v New Jersey, afro-kubánským rodičům. Má dvě mladší sestry. Brzy po jejím narození se rodina přestěhovala do Marylandu a už od svých čtyř let začala hrát v reklamách. Od dětství se také věnovala herectví a objevila se v několika muzikálech a televizních rolích.

Hlavní zlom pro Christininu pěveckou kariéru přišel, když si ji v roce 2000 jako hosta do svého hitu Between Me And You vybral rapper Ja Rule. Tím jí pomohl vytvořit dobrou reputaci ve světe rnb. Zajímavostí jistě je, že nedlouho na to se stala spoluautorkou hitu Play od Jennifer Lopez. V roce 2001 vydala svůj první singl AM to PM, který se také stal hitem. Její první album má jednoduše název s jejím jménem, druhé album „It´s about time” vyšlo po roce a třetí které vydala v březnu 2006 se jmenuje „So amazin”.

Christina se domluví anglicky a španělsky.


26.9.1981
Jersey City, New Jersey, USA
Christina Milian csfd

Letovisko láskyPenzion osamělých srdcíMemories of ChristmasRocky Horror Picture Show: Návrat v časeA Snow Globe ChristmasVýdejna zavazadelVánoční duchBejvalek se nezbavíšBravo Girls: Bojovat až do konceSnowglobePulsBuď v kliduPán DomuTorque: Ohnivá kolaLáska nic nestojíDěti z DurangaPrci, prci, prcičkySvatba mého nejlepšího kámošeClips' PlaceŽivot broukaDrápyPřísahaGriffinoviDěda se závazkyMuž s poslánímKriminálka Las VegasMeet the BrownsEight Days a WeekSmallvilleGet RealPraštěná holkaČarodějkyMovie Surfers


Aktualizace osobnostního profilu Christina Milian: 30.10. 2023 14:48