Hayden Panettiere 34 let


Hayden se narodila manželům Skipovi a Lesley Panettierovým v roce 1989, jako první z jejich dvou potomků. Nyní žije se svými rodiči i mladším bratrem Jansenem v New Yorku. Již odmala ji matka tlačila do showbyznysu a už v jedenácti měsících hrála v reklamách, natočila jich přes padesát a zhruba ve čtyřech letech byla vybrána do seriálu One Life to Live.

V roce 1999 byla nominována na cenu Grammy za nejlepší mluvené slovo pro děti, za namluvení filmu Život brouka na audio záznam. Měla se objevit v thrilleru Úkryt v roli dcery Jodie Foster, ale později byla nahrazena Kristen Stewartovou.

Zlom v její kariéře nastal právě po nominaci na cenu Grammy, po níž následovaly filmy Vzpomínka na Titány (s Denzlem Washingtonem), K.O. (s Timem Allenem), Vzkaz v láhvi, Život s Helenou, či Rychlý Stripes. Mezi její největší a nejznámější role patří Claire Bennetová v seriálu Heroes a Lizzie Spauldingová v Guiding Light.


21.8.1989
Palisades, New York, USA
Hayden Panettiere csfd

Vřískot 6Berlin, I Love YouCustodyThe ForgerAmanda Knox: Vražda v ItáliiHoodwinked Too! Hood vs. EvilVřískot 4Alfa a OmegaMiluji tě, Beth CooperováScooby-Doo a král skřítkůSvětlušky v zahraděŠanghajský polibekArchitektBravo Girls: Všechno nebo nicMr. GibbLži mé matkyPrincezna leduRychlý StripesDobrodružství na letadlové lodiČarovná zeměŽivot s HelenouNormálníAféra s náhrdelníkemChestnut HillK. O.DinosaurusVzpomínka na TitányPokud věříšProkleté dědictvíVzkaz v láhviObjekt mé touhyŽivot broukaHow Do You Spell God?NashvilleHeroes Reborn: Dark MattersHrdinové: Znovuzrození


Aktualizace osobnostního profilu Hayden Panettiere: 1.11. 2023 11:53