Hélène Rolles 57 let


Hélène Rollès je francouzská herečka a zpěvačka, která se narodila ve znamení Střelce. Vyrůstala společně se dvěma sestrami Sophií a Virginií v rodině, kde otec Marc byl počítačový vědec a její matka Mireille byla organizátorkou koncertů.

V roce 1988 vydává svůj první singl s názvem „Dans ses grands yeux verts“. Hraje jako předskokan francouzské zpěvačky Dorothée na jejím turné po Číně. Taktéž vystupuje v mnoha pořadech pro děti na francouzském programu TF1, jako jsou například Jacky Show či Club Dorothée. V roce 1991 si zahrála postavu Heleny Girard ve francouzském sitcomu s názvem První polibky. Postavu Heleny Girard si zopakovala o rok později v úspěšném francouzském sitcomu s názvem Helena a její chlapci.

V roce 1993 se její album s názvem „Je m'appelle Hélène“ rychle stalo platinovým. Zpěvačka se pak znovu spojila s postavou Hélène Girard ve francouzském sitcomu s názvem Rozmary lásky, který byl vysílán francouzským programem TF1 na začátku roku 1995.

Po mediální přestávce, kterou využila k dobití baterek, se vrací do přední části jeviště v roli, která narušuje její image, mladé drogově závislé ženy ve sci-fi snímku s názvem Exit, jenž produkoval Luc Besson. 20. srpna 2021 se Hélène Rollès vrací na hudební scénu s vydáním nového desátého alba s názvem „Hélène“.


20.12.1966
Le Mans, Francie
Hélène Rolles csfd

ExitFamille fou rireMouton noir, LeLes Mystères de l'amourVillage départLes vacances de l'amourRozmary láskyHelena a její chlapciPrvní polibkyHélène: Un amour


Aktualizace osobnostního profilu Hélène Rolles: 1.11. 2023 09:17