Brendan Sexton III 44 let


Celým jménem Brendan Eugene Sexton III přišel na svět 21. Února 1980 do města New York. Pochází z početné rodiny a kromě dvou bratrů, má ještě dalších šest sester. Brendan studoval na Hunter College v New Yorku, a to humanitní obor.

Ve filmu KLUCI NEPLÁČOU z roku 1999 Sexton naplno projevil svůj herecký talent. V jeho asi zatím největší roli zazářil po boku Hilary Swank, která byla ve své roli natolik přesvědčivá, že si zasloužila oscara. V roce 2001 se (sice jen krátce) objevil ve filmu režiséra Ridleyho Scotta ČERNÝ JESTŘÁB SESTŘELEN. Kde měl možnost pracovat se spoustou svých slavnějších kolegů. Zatím naposledy své herectví předvedl ve filmu VŠICHNI JSOU V POHODĚ.

Brendan Sexton ve svém volném čase rád sleduje seriál Simpsonovi. Jeho známí ho přezdívají „Bren“.


21.2.1980
Staten Island, New York City, New York, USA
Brendan Sexton III csfd

Shelby OaksGod Is a BulletThe ShadeJuke Box HeroOstřelovač: Nebezpečná miseFacelessSmrt ve tmě 2Chronicle of a Serial KillerThe VoicesAmerican NightmaresBílá orchidejNew MoneyTři billboardy kousek za EbbingemAddiction: A 60's Love StoryDarkWelcome to Happiness10 Cent PistolBeautiful GirlPoslední K.O.7EPravda je jen slovoThe Odd Way HomeSedm psychopatůYellowIn My PocketFootstepsThe RunawaysThe TruthPoselVšichni jsou v pohoděWinter of Frozen DreamsBohicaFamily ManThe Marconi Bros.Dívka v parkuLet Them Chirp AwhileNeal CassadyPřevtělenáLittle FugitiveStejně jako synLove, LudlowThis RevolutionZimní slunovratVražedná terapieČerný jestřáb sestřelenMuse 6Kluci nepláčouJiskraMyth AmericaPeckerVoda na pouštiA, B, C... ManhattanHurricaneNa vlastní pěstNa plný peckyWelcome to the DollhouseRuská panenkaFBI


Aktualizace osobnostního profilu Brendan Sexton III: 15.3. 2024 21:25