Victor Ortiz 37 let


Victor Ortiz přišel na svět jako jedno z mnoha dětí ilegálních mexických imigrantů. Když mu bylo sedm, matka od rodiny utekla a zůstal sám se sourozenci a s otcem, který propadl alkoholu a často je tloukl. O pět let později je opustil i otec a Victor a jeho sourozenci skončili v pěstounských rodinách. Později ho vychovávala jeho čerstvě plnoletá sestra.

Už v sedmnácti letech se Victor stal profesionálním boxerem a utkal se s těmi nejlepšími: k jeho soupeřům patřili Floyd Mayweather, Andre Berto, Marcos Maidana, Antonio Diaz či Josesito Lopez.Ve světlech reflektorů se poprvé objevil jako účastník televizní soutěže Dancing With The Stars. A krátce nato přišla nabídka do filmového týmu Expendables 3: není divu, že Sylvester Stallone, který sám odstartoval svou filmovou dráhu boxerským opusem Rocky, nechtěl jeho talent nechat ležet ladem. V roce 2015 hrál ve filmu Southpaw, který režíroval Antoine Fuqua.


31.1.1987
Liberal, Kansas, USA
Victor Ortiz csfd

The FriendlyFury of the Fist and the Golden FleecePerfectAvenge the CrowsTenkrát v KaliforniiBojovníkExpendables: Postradatelní 3DiceHavaj 5-0Ray DonovanRodinka na kouskyPiers Morgan Tonight


Aktualizace osobnostního profilu Victor Ortiz: 29.3. 2024 11:06