Elena Kampouris 26 let


Elena Kampouris se narodila 16. září 1997 v New York City ve státě New York ve Spojených státech amerických. Je smíšeného původu. Její otec je Řek, který vlastní vinárnu a matka je napůl Francouzka a napůl Američanka, jenž pracuje jako malířka. Elena s nimi momentálně bydlí v Bridgewater Township v New Jersey.

První opravdu velké role se dočkala roku 2014, kdy si ji režisér Jason Reitman vybral do dramatu o sociálním životě ovlivněném internetem s názvem MUŽI, ŽENY A DĚTI. Kampouris byla kritika velmi chválena za výkon v roli anorektické roztleskávačky Alison. A možná právě tento snímek zafungoval jako průlom její kariéry, jelikož ještě ten rok natočila pokračování slavné komedie z roku 2002, MOJE TLUSTÁ ŘECKÁ SVATBA 2. Zde ztvárnila dceru hlavního dua Touly a Iana.


16.9.1997
New York City, New York, USA
Elena Kampouris csfd

Moje tlustá řecká svatba 3VindictaWifelikeShoplifters of the WorldChildren of the CornSummer NightBefore I FallMoje tlustá řecká svatba 2Muži, ženy a dětiŠvecProdloužený víkendProkletí MurphyovýchJupiter's LegacySacred LiesAmerická odyseaSuper drbnaIMDb on the Scene - Interviews


Aktualizace osobnostního profilu Elena Kampouris: 1.11. 2023 15:38