Michael Angarano 36 let


Celým jménem Michael Anthony Angarano se narodil 3.listopadu 1987 v New Yorku. Tento americký herec italského původu má dva mladší sourozence Ericu a Andrewa a jednu starší sestru Kristen. Jeho rodina vlastní taneční studio v New Yorku, kde Erica tančí a Kristen vyučuje. V roce 2005 promoval na Crespi Carmelite High School v Los Angeles.

Michael miluje sport a muziku. Jeho nejoblíbenější hudební skupiny jsou Blink 182 a Green Day. Už od malička se věnuje fotbalu a basketbalu. Michael nemá rád dlouhé ponocování po klubech, mnohem radši zůstává domu u svých oblíbených pořadů Přátelé a nebo Rodina Sopránů. „Pokud existuje někdo, kdo by raději zůstal doma a koukal na televizi, než šel na párty, to jsem já. "Dodává.

V současné době žije v Los Angeles v Kalifornii. V budoucnu ho můžeme vidět ve filmu GENTLEMEN BRONCOS, který by měl do našich kin dorazit co nevidět.


3.12.1987
Brooklyn, New York City, New York, USA
Michael Angarano csfd

Horizon: An American SagaOppenheimerVe vztahuAvenuesSun DogsDivoká kartaStanfordský vězeňský experimentEmpire StateUčitelka angličtinyEntry LevelMosazná konviceNoahThe End of LoveKrvavý státUmění zapadnoutZkratSvatební obřadDivnej týpekWhat Goes UpZakázané královstvíSněžní anděléThe Final SeasonV křesle režiséraŠpinaví IrovéBondageLegendy z DogtownuPoslední přáníŠkola superhrdinůMluvMůj miláček ráže 6,65Čarovná zeměManiac MageeSeabiscuitSay UncleStrážce tajemstvíMalí podnikateléNa pokraji slávyVyjímečná dobrodružství  Super DavaBaby Huey's Great Easter AdventureHudba mého srdceGrace a GlorieRiver RedVetřelec v mém doměVidláciChildhood's EndJeště na to máme!AngelyneMinxTohle jsme myPEN15UčitelkaDollface


Aktualizace osobnostního profilu Michael Angarano: 4.11. 2023 11:24