Gerald McCullouch 57 let


Garald McCullouch je americký herec, režisér, scénárista, producent a hudebník, nejvíce známý pro svou roli balistika Bobbyho Dawsona v CSI nebo roli Rogera v BearCity.

V roce 2015 McCullouch debutoval jako režisér se svým snímkem DADDY, který získal ocenění a pronikl až do Evropy, v dubnu 2017 se dočkal premiéry jeho projekt ALL MALE, ALL NUDE, dokument o životě a práci mužských striptérů, v jeho oblíbeném klubu. V současné době se McCullouch věnuje natáčení pro svůj nový dokument, tentokrát se bude týkat krize LGBT uprchlíků, filmuje se také v řeckých Aténách.

Gerald se samozřejmě objevil v několika populárních seriálech jako Dr. House, NCIS, Zákon a Pořádek: ÚPO, ZaP: ZU, Sběratelé kostí a hrál v mnoha filmech.


30.3.1967
Huntsville, Alabama, USA
Gerald McCullouch csfd

Blood BoundThe Divorce PartyBearCity 3DaddyĎábelská posedlostHigh School ExorcismBearCity 2: The ProposalG.W.B.BearCityThe Mikado ProjectDvojníkHome the Horror StoryPiráti ze Silicon ValleySmutPhysicalFBINemocnice Chicago MedFailing UpwardsSběratelé kostíDr. HouseHustlingKriminálka Las VegasZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiZákon a pořádek: Zločinné úmyslyNámořní vyšetřovací služba


Aktualizace osobnostního profilu Gerald McCullouch: 17.12. 2023 08:05