Rosalinda Celentano 55 let


Rosalinda Celentano je třetí potomek slavné italské pěvecké dvojice Adriana Celentana a Claudie Mori. Má dva sourozence. Sestru Rositu a bratra Giacoma. Narodila se v Římě roku 1968 a ve filmu se objevila již jako mladá a to zásluhou právě svých rodičů, kteří ji v roce 1975 obsadili do filmu YUPPI DU. Později se objevuje v menších rolích, jako například ve filmu DIARY OF A MALE PORN STAR z roku 2003 a v témže roce ve filmu od známého režiséra Briana Helgelanda („Payback“, „A Knight's Tale“) THE ORDER.

Rosalinda se však nevěnuje pouze herectví, ale taktéž modelingu a zpěvu, pro který má vlohy nejspíš od svých rodiču, kteří jsou v Itálii velmi známími a populárnimi. Její poslední role je ve filmu THE TUBE, který byl natočen v roce 2005. U nás se ho však zřejmě nedočkáme, neboť se jedna o menší televizní produkci.


15.7.1968
Řím, Lazio, Itálie
Rosalinda Celentano csfd

Nati 2 volteIl ragioniere della mafiaRacconti d'amoreIl nostro messia7 km da GerusalemmeTutte le donne della mia vitaTunel smrtiUmučení KristaDobrý papežPoco più di un anno faPojídač hříchůBell'amicoPadriPaz!DomenicaL'amore probabilmenteA casa di IrmaIl dolce rumore della vitaPalermo Milano solo andataLe donne non vogliono piùTreno di pannaMak pigreco 100Yuppi duSangue caldoHříchy a svědomíThe Big QuestionMaurizio Costanzo Show


Aktualizace osobnostního profilu Rosalinda Celentano: 17.11. 2023 21:14