Cary-Hiroyuki Tagawa 73 let


Tento velice charismatický herec ztvárňuje většinou ďábelsky zlé záporáky v převážně béčkových filmech. I když hraje už pěknou řádku let a málokdo zná jeho jméno, na jeho uhrančivou tvář se zvláštnímy asiatskými rysy se dá zapomenout těžce.

Potom hrál hlavně v akčních nebo bojových filmech a střihl si i roli v bondovce s Timothy Daltonem POVOLENÍ ZABÍJET. V roce 1995 přišla jedna z jeho jestli ne nejlepších tak určitě nejznámějších rolí a sice hlavní záporák Shang Tsung v MORTAL KOMBATU. Následovaly další záporáci a další akční filmy, z tohoto stereotypu vyplul až v GEJŠE, kde si zahrál barona a ukázal, že je stále schopen zahrát i solidnější part, než se jen démonicky šklebit a na konci to koupit od hlavního hrdiny. Fanoušků tento herec asi zas tolik nemá, ale ti co ho znají na něj nedají dopustit.


27.9.1950
Tokio, Japonsko
Cary-Hiroyuki Tagawa csfd

JunctionDuel of LegendsMy Love Is AisuluSky SharksGirl GamesLooking in the MirrorScornedBeyond the GameKubo a kouzelný mečShowdown in ManilaIjerej-San. Ispoveď samurajaLittle BoyPěsti ze železa 2Vjes mir u našich nogHaipeuneisyeon: HiphopsagiggoonKrvavý BangkokNinja ApocalypseTekken 2: Kazuya's Revenge47 róninůWhen the Cobra StrikesTekkenGenghis KhanHačikó - příběh psaLigeiaLost Warrior: Left BehindOsobní strážce: Nový začátekZbloudilé dušeBlizhniy Boy: Ultimate Fighter, TheJohnny Kapahala: Zpátky na prkněMladí Titáni v TokiuSkóruj!ElektraGejšaVíra mých otcůFallacyPobřežní hlídka: Havajská nocSpeedball: The MovieDuch podsvětíPearl HarborPlaneta opicUmění bojeFixationsJohnny TsunamiNetForceSníh padá na cedryVyhnanecAmeričtí draciProvocateurUpířiRaven: Return of the Black DragonsVysoká hraBílý tygrFantomNebezpečná zónaMortal Kombat - Boj na život a na smrtThunder in Paradise 3ŽoldáciNatural CausesNebezpečníPicture Bride


Aktualizace osobnostního profilu Cary-Hiroyuki Tagawa: 30.10. 2023 17:00