Vitaly Zdorovetskiy 32 let


Vitaly Zdorovetskiy, znám pod pseudonymem VitalyzdTv, se narodil 8.března v roce 1992 ve městě Murmansk. V dětství se přestěhoval i s rodiči do města Oděsa na Ukrajině, zde vyrůstal. Je to jeden z nejznámějších "youtuberů" současnosti. Na svém youtube kanále má již přes 7 000 000 odběratelů a jeho nejsledovanější video má skoro 50 mil. zhlédnutí. Chtěl být profesionální skateboardista, tady taky začala jeho tvorba. Společně s přáteli natáčeli jízdu a triky na skateboardech, aby přilákali sponzory. Při jízdě na skateboardu se ale zranil, tím pro něj jeho vysněná profesionální kariéra skončila ještě než začala.

Teď si ho ale vybavíme přímo při finále MS ve fotbale, kdy s popsanou hrudí přerušil zápas a šel líbat hráče, pořadatelé a ochranka se při jeho chytání postarali o ještě větší zábavu. Nebo taky jeden den pomáhal bezdomovci. Jeho kanál je plný zábavných videí a často spolupracuje i s dalším "youtuberem" Romanem Atwoodem, který bude režírovat film, ve kterém se Vitaly objeví. Nezapomeňte se podívat na nějaké jeho pranky.


8.3.1992
Murmansk, Rusko
Vitaly Zdorovetskiy csfd

Slasher Party211: Volání o pomocAirplane ModeNatural Born PrankstersPot a krevDrake: HYFR@midnightGGN: Double G News NetworkMade in HollywoodRedbar


Aktualizace osobnostního profilu Vitaly Zdorovetskiy: 3.4. 2024 16:28