Magdalena Reifová 60 let


Herečka známá především dětskému televiznímu publiku, Magda Reifová, se narodila v listopadu roku 1963. Začátek herecké kariéry se datuje do roku 1972, kdy po boku Marty Vančurové učinkovala v seriálu JANA EYROVÁ. Další role se jen hrnuly, malá Magda byla téměř na roztrhání - ostatně to je úděl dětských hvězd. V rychlém sledu následovaly filmy PÁNI KLUCI, JAK SE TOČÍ ROZMARÝNY, BRÁCHA ZA VŠECHNY PENÍZE, LEŤ, PTÁKU, LEŤ nebo seriál TAJEMSTVÍ PROUTĚNÉHO KOŠÍKU. Nebylo tudíž překvapením, že další cesta mladé, nadějné herečky směřovala na konzervatoř. Ještě během studií byla obsazena do dalších rolí: INDIÁNI Z VĚTROVA či V PODSTATĚ JSME NORMÁLNÍ.

Pozorný divák ji zaregistroval i v dabingu, např. v "promrzlém" HAPPY FEET. Ve volném čase ráda relaxuje na chatě a přilehlé zahrádce. Mezi další záliby patří četba, dobré víno nebo Tai-či. Je vdaná a má tři děti.


24.11.1963
Praha, Československo
Magdalena Reifová csfd

Stín smrtihlavaMalvínaKruhStínLegenda EmökeArtuš, Merlin a PrchlíciSen o krásné panněO zlatém pokladuJánošova kouzelná flétničkaSedmero krkavcůNěco lehčíhoSvětýlka z blatBylinková princeznaF - E - D - AHoupačkaJen o rodinných záležitostechVolavkaBarnabáš a Tobiáš aneb cestovní kancelář KrasohledKrálovství stromůPane králi, jdeme z dáliKdoví, kdy začne svítatNefňukej, veverko!Polní mšeLovec senzacíPřátelé Bermudského trojúhelníkuTři obři a vlakZatmění všech sluncíPřípad Karoliny TestovéSvětlo v tmáchŠvec z konce světaDialogy pro klarinet, cimbál a bicíDrahý BedřichuHavárieHavárie v zámeckém parkuMalý vodní hadO loupežníku OlbramoviLupa je tlustý skloProdavač humoruDarmošlap z Nemanic a princezna TerezkaO statečném kovářiPrincezny na trvalouTakový talentZáhada na sobotní dopoledneV podstatě jsme normálníDen velkého tichaBrontosaurusIndiáni z VětrovaJedničky má papoušekPodej mi ruku a přestaň se bátPátek není svátekBrácha za všechny penízeLeť, ptáku, leť!O statečné princezně JaněJak se točí RozmarýnyPadavkaO třech vandrovnícíchPrvní den svobodyKrál HonzaPáni kluci


Aktualizace osobnostního profilu Magdalena Reifová: 4.11. 2023 17:46