Kendall Schmidt 33 let


Kendall Francis Schmidt je americký herec a skladatel. Narodil se 2.11. 1990 v USA v Kansasu. Už od pěti let začal zpívat a v roce 2009 hrál v seriálu Big Time Rush, ale ještě před tím založil skupinu se stejným názvem. Ještě před seriálem Big Time Rush hrál v seriálu Gilmorova děvčata.

Pak delší dobu  v ničem nehrál až v roce 2009 si zahrál ve filmu The Alyson Stoner Project a pak v roce 2010 si zahrál ve filmu Big Time Christmas, který navazuje na seriál Big Time Rush. A v roce 2012 hrál ve filmu Big Time Movie, který také navazuje na seriál Big Time Rush.

Má rád rybaření a surfování.


2.11.1990
Wichita, Kansas, USA
Kendall Schmidt csfd

Janoskians: Untold and UntrueBig Time MovieBig Time ChristmasThe Alyson Stoner ProjectRobertson's Greatest HitsSpencerův nový životŠkola ro(c)kuClevver NowTučňáci z MadagaskaruBig Time RushJak být za hvězduMarvin MarvinPosel ztracených dušíPoor PaulKriminálka MiamiPhil of the FuturePohotovostBeze stopyFrasierGilmorova děvčataRaising DadBig Time TourBig Time Rush - City Is OursBig Time Rush feat. Snoop Dogg - BoyfriendNickelodeon Kids' Choice Awards 2012Red Carpet ReportPiper's Picks TVThe Bonnie Hunt Show


Aktualizace osobnostního profilu Kendall Schmidt: 5.3. 2024 10:44